VALİDEN ENGELLİ ÇOCUKLARA TEKERLEKLİ SANDALYE

VALİDEN ENGELLİ ÇOCUKLARA TEKERLEKLİ SANDALYE İSMET KÖSOĞLU Rize’de görev yapmış başarılı bürokratlardan olan bugünkü Hakkâri Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Vali/Belediye Başkan İdris Akbıyık Hakkâri Belediyesi Bedensel Engelliler Derneğin de gerçekleştirilen tekerlekli sandalye dağıtımına katıldı. Engelli insanlarımızın her zaman yanındayız ve yardımcı olacağız diyen Vali İdris Akbıyık’’ vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını her..

Tarih : Okunma : 4 Defa Okundu... Yorum Yap

VALİDEN ENGELLİ ÇOCUKLARA TEKERLEKLİ SANDALYE

İSMET KÖSOĞLU

Rize’de görev yapmış başarılı bürokratlardan olan bugünkü Hakkâri Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Vali/Belediye Başkan İdris Akbıyık Hakkâri Belediyesi Bedensel Engelliler Derneğin de gerçekleştirilen tekerlekli sandalye dağıtımına katıldı.

Engelli insanlarımızın her zaman yanındayız ve yardımcı olacağız diyen Vali İdris Akbıyık’’ vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını her zaman gidermeye hazırız. Bugün engelli çocuklarımıza tekerlekli sandalye vererek yardımcı olmak istedik. Hakkâri Bedensel Engelliler Derneğinin Engelliler koordinasyon merkezi tarafından temin ettiği tekerlekli sandalyeleri engelli çocuklarımıza vererek daha rahat gezmelerini, çevreyi görmelerini istedik. Bu dağıtımda çocuklarımızın sevincine ortak olduk’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş