VALİ SOKAKLARDA HALKI DİNLİYOR

VALİ SOKAKLARDA HALKI DİNLİYOR İSMET KÖSOĞLU HAKKÂRİ-İkizdere’nin eski Kaymakamlarından İdris Akbıyık başarılı çalışmalarını Hakkâri’de devam ettiriyor. Hakkâri Vali ve Belediye Başkanı olarak mesai saatlerinin çoğunlukla halkın içinde geçiren Vali İdris Akbıyık’ın bu davranışı halkın takdirini kazanıyor. Vatandaş ‘’bize sokakta ihtiyacımız, sıkıntımız var mı diye soran Vali görmemiştik. Makamında oturmayan Vali ve Belediye Başkanımızın bu ilgisinden..

Tarih : Okunma : 36 Defa Okundu... Yorum Yap

VALİ SOKAKLARDA HALKI DİNLİYOR

İSMET KÖSOĞLU

HAKKÂRİ-İkizdere’nin eski Kaymakamlarından İdris Akbıyık başarılı çalışmalarını Hakkâri’de devam ettiriyor.

Hakkâri Vali ve Belediye Başkanı olarak mesai saatlerinin çoğunlukla halkın içinde geçiren Vali İdris Akbıyık’ın bu davranışı halkın takdirini kazanıyor. Vatandaş ‘’bize sokakta ihtiyacımız, sıkıntımız var mı diye soran Vali görmemiştik. Makamında oturmayan Vali ve Belediye Başkanımızın bu ilgisinden gerçekten çok memnunuz. Hakkâri’de huzur var. Ekonomik zorluklarımız var ise de sağlıkta eğitimde Valimizi yanımızda görmek bizi mutlu ediyor.

Vali-Belediye Başkanı İdris Akbıyık vatandaşlar ile sohbet ve ziyaretleri sık sık devam ettirdiğini belirterek insanımızın sıkıntı çekmemesini isteriz. Devletimiz her zaman vatandaşının yanındadır. Huzurumuz yerinde. Hakkâri’de turist çekecek önemli bir kayak merkezimiz var’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş