VALİ ŞEHİT EVİNDE TAZİYEDE

VALİ ŞEHİT EVİNDE TAZİYEDE RİZEDE GÖREV YAPMIŞ KAYMAKAM VALİLİKTE DE BAŞARILI İSMET KÖSOĞLU HAKKÂRİ-İkizdere ilçesinin iz bırakan başarılı eski Kaymakamlarından bugünkü Hakkâri Vali-Belediye Başkanı İdris Akbıyık makamında oturmuyor. Hakkâri Valisi ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık Hakkari merkezde olduğu gibi ilçelerde de sık sık incelemelerde bulunarak vatandaşın derdiyle ilgileniyor. Yapılacak işleri yerinde görerek talimatlarını hızlandıran Vali..

Tarih : Okunma : 33 Defa Okundu... Yorum Yap

VALİ ŞEHİT EVİNDE TAZİYEDE

RİZEDE GÖREV YAPMIŞ KAYMAKAM VALİLİKTE DE BAŞARILI

İSMET KÖSOĞLU

HAKKÂRİ-İkizdere ilçesinin iz bırakan başarılı eski Kaymakamlarından bugünkü Hakkâri Vali-Belediye Başkanı İdris Akbıyık makamında oturmuyor.

Hakkâri Valisi ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık Hakkari merkezde olduğu gibi ilçelerde de sık sık incelemelerde bulunarak vatandaşın derdiyle ilgileniyor. Yapılacak işleri yerinde görerek talimatlarını hızlandıran Vali İdris Akbıyık Şemdinli İlçesi Uğuraçan Köyü’nü ziyaret ederek Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde şehit olan Güvenlik Korucularından Kemal İmece ve Avdi Demir’in ailelerine başsağlığı dileğinde bulundu. Şehit ailesini evlerinde ziyaret ederek Başsağlığı dileğinde bulunan Vali İdris Akbıyık’’ Mekânları Cennet olsun. Şehitlerimizin aileleri başımızın tacıdır. Ne ihtiyacınız olursa devlet olarak yanınızdayız. Burada Kaymakamım var İl’de ben varım. Her zaman yanınızdayız, Şehitlerimiz vatan için can feda etmiş unutulacak insanımız değildir’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş