Vali Kemal Çeber’in Ziyaretçi Trafiği Eksilmiyor

Vali Kemal Çeber’in Ziyaretçi Trafiği Eksilmiyor Vali Kemal Çeber’e toplumun her kesiminden ziyaretler devam ediyor. Bu bağlamda Rizeli hayırsever işadamlarından Mahmut Hantal, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, gün içerisinde Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundular. TEMA Vakfı Rize İl Temsilcisi Ahmet Ali Kork ve Ankara İl Temsilcisi Nevzat Özer’de Vali..

Tarih : Okunma : 30 Defa Okundu... Yorum Yap

Vali Kemal Çeber’in Ziyaretçi Trafiği Eksilmiyor

Vali Kemal Çeber’e toplumun her kesiminden ziyaretler devam ediyor.

Bu bağlamda Rizeli hayırsever işadamlarından Mahmut Hantal, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, gün içerisinde Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundular.

TEMA Vakfı Rize İl Temsilcisi Ahmet Ali Kork ve Ankara İl Temsilcisi Nevzat Özer’de Vali Çeber’i ziyaret edenler arasında yer aldı. Kork ve Özer, ziyaret esnasında TEMA Vakfı olarak hem ülke genelinde hem de Rize’de erozyonla mücadele, ağaçlandırma ve doğal varlıkları koruma faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, nazik ziyaretleri ve iyi dileklerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

İlk yorumu siz yazın