VALİ ERDOĞAN BEKTAŞ’ 3 FABRİKANIN FAALİYETE BAŞLADIĞI ORGANİZE SANAYİ ÜRETİM ÜSSÜ OLMALI’

VALİ ERDOĞAN BEKTAŞ’ 3 FABRİKANIN FAALİYETE BAŞLADIĞI ORGANİZE SANAYİ ÜRETİM ÜSSÜ OLMALI’ -AKP Milletvekili Hasan Karal ile birlikte Rize OSB. de incelemede bulanan Rize Valisi Erdoğan Bektaş 2018 yılında Organize Sanayi Bölgesinde %80 doluluğa ulaşacağız’dedi. İSMET KÖSOĞLU RİZE-Kalkandere ilçesinde bulunan Organize Sanayi Sitesinde incelemede bulunan Vali Erdoğan Bektaş bu sanayi sitesi üretim üssü olmalı, Rize..

Tarih : Okunma : 24 Defa Okundu... Yorum Yap

VALİ ERDOĞAN BEKTAŞ’ 3 FABRİKANIN FAALİYETE BAŞLADIĞI ORGANİZE SANAYİ ÜRETİM ÜSSÜ OLMALI’

-AKP Milletvekili Hasan Karal ile birlikte Rize OSB. de incelemede bulanan Rize Valisi Erdoğan Bektaş 2018 yılında Organize Sanayi Bölgesinde %80 doluluğa ulaşacağız’dedi.

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Kalkandere ilçesinde bulunan Organize Sanayi Sitesinde incelemede bulunan Vali Erdoğan Bektaş bu sanayi sitesi üretim üssü olmalı, Rize de çay fabrikasından başka sanayi fabrikası bacası tütmeli’dedi.

AKP Rize Milletvekili Hasan Karal ve beraberinde RTSO Başkanı Şaban Karamehmetoğlu, İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, Karayolları 10.Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş ve ilgililer olduğu halde Organize Sanayi Sitesinde incelemede bulunan Vali Erdoğan Bektaş’burada şu anda 3 fabrikanın faaliyette olduğunu görmekten memnunuz. Bu sitede toplam 23 fabrika yeri mevcut. Aldığım bilgilere göre 2018 sonunda %80 oranında burasının üretime geçmesi bekleniyor. Rizede Çay Fabrikası dışında sanayi fabrikası bacalarının tütmesi üretime katkıda bulunmasında sevinçliyiz. İşçi çalışan istihdam eden işyerlerinin olmasından memnunuz. Bu sanayi sitesinin tam faal olarak hizmete girmesi bölgenin yararınadır. Ovit Yolunun açılması İyidere Lojistiğin tamamlanmasıyla entegre olacak Organize Sanayi Bölgemizin katkısı çok önemli olacaktır’ dedi.

Bölgede ilk olarak açılan Cam Fabrikasını gezerek incelemede bulunan Milletvekili Hasan Karal’bölgemizde ilk olmak şerefine nail olan Cam fabrikamızda el değmeden işlem yapılıyor. Çok modern makinelerle istenilen ölçü ve kalitede ürün çıkarılması çok güzel. İnanıyorıumki bu fabrika yalnız Rize’ye değil Doğu Karadeniz ve Gürcistan Azerbaycan komşularımıza da işler yaparak ülke ekonomisine de destek olacaktır.23 Fabrikanın bulunduğu Organize Sanayi Sitemizde yıl sonuna kadar %80 kapasiteye ulaşılacağını öğrendik.Bu güzel bir haber.Ovit Tünelinin açılması bu sanayiden Doğuya ulaşmak demektir.Burada üretilecek ürünlerin pazar bulması kaliteli olmasının ispatı olmalı.Kaliteli ürün üreterek satmayı öğrenmeliyiz.Kuru çaydan başka sanayi ürünümüzün olduğunu herkese göstermeliyiz’dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş