VALİ ÇEBER, BASIN-YAYIN KURULUŞLARINA İADE-İ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

VALİ ÇEBER, BASIN-YAYIN KURULUŞLARINA İADE-İ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR Vali Kemal Çeber iade-i ziyaretler kapsamında Rize merkezinde faaliyette bulunan basın derneklerini ve bir internet haber sitesi yöneticilerini ziyaret etti. Vali Çeber, beraberinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Dedebağı ile birlikte ilk olarak 53 Gazeteciler Derneğini ziyaret ederek burada Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayrak, yönetim..

Tarih : Okunma : 22 Defa Okundu... Yorum Yap

VALİ ÇEBER, BASIN-YAYIN KURULUŞLARINA İADE-İ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Vali Kemal Çeber iade-i ziyaretler kapsamında Rize merkezinde faaliyette bulunan basın derneklerini ve bir internet haber sitesi yöneticilerini ziyaret etti.

Vali Çeber, beraberinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Dedebağı ile birlikte ilk olarak 53 Gazeteciler Derneğini ziyaret ederek burada Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayrak, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.

53 Gazeteciler Derneğindeki ziyaretinin ardından Rize Gazeteciler Derneği’ne geçen Vali Çeber, burada Dernek yönetim Kurulu Başkanı Faik Bakoğlu tarafından karşılandı ve dernek üyeleri ile bir müddet sohbet etti.

Vali Çeber, son olarak Olay53 haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Köroğlu ve Yayın Koordinatörü İbrahim Köroğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada; cağımızda enformasyonun ve doğru bilgi akışının önemine vurgu yapan Vali Çeber, “Basın mensupları, doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla zamana karşı ve stres altında mesleğini icra ediyorlar. Aynı zamanda doğru haberi zamanında kamuoyuna ulaştırmak için büyük gayret sarf ediyorlar. Bu yönüyle basın mensupları da kamusal bir görevi yerine getirmektedirler. Bu sorumluluk bilinciyle kamuoyunu aydınlatmak için her türlü olumsuzluğa rağmen ve mesai mefhumu olmaksızın büyük bir özveri ile mesleğinizi icra ediyorsunuz bu çalışmalarınızdan dolayı sizlerin nezdinde bütün basın-yayın mensuplarını tebrik etmek isterim” dedi.

Rize’de ki bütün kamu kurum ve kuruluşları ile koordineli ve uyumlu bir şekilde çalıştıklarının altını çizen Vali Çeber, “Buna basın yayın kuruluşlarını ve basın mensuplarını da ekleyebiliriz. Şuana kadar çok olumlu bir çalışma ortamı yakalamış dudumdayız. Hepimizin ortak derdi Rize’ye hizmet değil mi? Allah’ın izni ile Rize’nin bütün dinamikleriyle el ele vererek, ortak hareket ederek Rize için güzel çalışmalara imza atarız. Bunu hep birlikte başaracağız. Çünkü Rize, her anlamda bu potansiyele sahip” şeklinde konuştu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş