VALİ BİLMEZ YAŞLILARI UNUTMADI

VALİ BİLMEZ YAŞLILARI UNUTMADI İSMET KÖSOĞLU VAN-Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaşlıları evlerinde ziyaret ettiler. Yaptığı çalışmalarla kısa sürede halk tarafından çok sevilen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile eşi Meral Bilmez Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaşlı insanların evlerinde ziyarette bulundular. Van-Edremit..

Tarih : Okunma : 79 Defa Okundu... Yorum Yap

VALİ BİLMEZ YAŞLILARI UNUTMADI

İSMET KÖSOĞLU

VAN-Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaşlıları evlerinde ziyaret ettiler.

Yaptığı çalışmalarla kısa sürede halk tarafından çok sevilen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile eşi Meral Bilmez Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaşlı insanların evlerinde ziyarette bulundular. Van-Edremit ilçesinde oturan 93 yaşındaki İdris Yurtluk’u evinde ziyaret etti. Ailesi ile birlikte Edremit ilçesinde ikamet eden İdris Yurtluk’u eşi Meral Bilmez ile yaptıkları ziyarette ziyaret ederek Yaşlılar Haftası’nı kutladı ve hayır dualarını aldı. İdris Yurtluk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez’e teşekkür etti. Bu ziyaretin sonra Vali Mehmet Emin Bilmez ve Eşi Meral Bilmez, Edremit Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde barınan 8 yaşlı ile yemek programında bir araya geldi.18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nı kutlayarak sorun ve isteklerini dinledi. Vali Bilmez yaptığı kısa konuşmada’ yaşlılara bir haftada değil her daim sahip çıkılması gerekir. Tecrübeleri ile bizlere ışık tutan yaşlılarımızın varlığı bizlere her zaman güç vermiştir. Devlet ve millet olarak onlara her zaman destek olmalıyız. 65 yaş üstü vatandaşlarımızdan da salgın ile mücadelede beklentimiz bir an önce aşı olmaları ve tedbirlere riayet etmeleridir” dedi.

Yaşlılarla bir araya gelinen ziyaret programında, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez’e, Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tarık Kuşman, Müdür Yardımcısı Fikret Yavuz, Huzurevi Müdüresi Gülden Atalay ve Huzurevi personeli eşlik etti.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş