Üniversitemizin Uluslararası Proje Başarısı

Üniversitemizin Uluslararası Proje Başarısı Üniversitemiz yurt içinde elde ettiği proje başarılarına yurt dışında da başarılı bir şekilde devam ediyor. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Sırbistan Eğitim, Bilim ve Teknolojik Kalkınma Bakanlığı (MoESTD) arasındaki Bilimsel ve Teknolojik İşbirliği Protokolü çerçevesinde, TÜBİTAK-MoESTD ikili işbirliği 2020 yılı çağrısı kapsamında desteklenen projeler açıklandı. Toplamda on adet..

Tarih : Okunma : 24 Defa Okundu... Yorum Yap

Üniversitemizin Uluslararası Proje Başarısı

Üniversitemiz yurt içinde elde ettiği proje başarılarına yurt dışında da başarılı bir şekilde devam ediyor.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Sırbistan Eğitim, Bilim ve Teknolojik Kalkınma Bakanlığı (MoESTD) arasındaki Bilimsel ve Teknolojik İşbirliği Protokolü çerçevesinde, TÜBİTAK-MoESTD ikili işbirliği 2020 yılı çağrısı kapsamında desteklenen projeler açıklandı.

Toplamda on adet projenin desteklendiği TÜBİTAK-MoESTD ikili işbirliği 2020 yılı çağrısında, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eyüp Kul’un “Altın ve Gümüş Avcıları: Osmanlı Dönemi Balkan Maden Yerleşimlerinde Girişimciler (15-16. Yüzyıllar)” başlıklı projesi kabul edildi.

Türkiye’den Hacettepe Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Ege üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi ve Aksaray Üniversitesinden öğretim elemanlarının projelerinin desteklendiği çağrıda Üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Eyüp Kul ‘‘Institute of History in Belgrade“ Enstitüsü ile ikili işbirliği kapsamında “Altın ve Gümüş Avcıları: Osmanlı Dönemi Balkan Maden Yerleşimlerinde Girişimciler (15-16. Yüzyıllar)” başlıklı projeyi ortak yürütecekler.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş