ÜÇ GOL ÜÇ PUAN

ÜÇ GOL ÜÇ PUAN                                        GÖZLEM     NECATİ DİLİ Çaykur Rizespor çıkışını tekrar sürdürmeye başladı.  Çaykur didi stadını dolduran Rizespor’a gönül veren taraftarlar harika bir maç izleyerek hafta sonu mutlu olarak stattan ayrıldılar Daha önceki yazılarımızda belirttiğimiz gibi her hafta fırtına gibi esen atmacalar. Bu hafta da aynı şekilde fırtına gibi esmeye başladılar. İkinci devrede sadece bir..

Tarih : Okunma : 36 Defa Okundu... Yorum Yap

ÜÇ GOL ÜÇ PUAN                                        GÖZLEM     NECATİ DİLİ

Çaykur Rizespor çıkışını tekrar sürdürmeye başladı.

 Çaykur didi stadını dolduran Rizespor’a gönül veren taraftarlar harika bir maç izleyerek hafta sonu mutlu olarak stattan ayrıldılar

Daha önceki yazılarımızda belirttiğimiz gibi her hafta fırtına gibi esen atmacalar. Bu hafta da aynı şekilde fırtına gibi esmeye başladılar. İkinci devrede sadece bir mağlubiyet ve bir beraberliği bulunan Atmacalar galibiyet serilerine bir yenisini daha ekleyerek basamakları tek tek basarak çıkışını sürdürmeye devam ettirdi.

Arkamıza yasalanarak daha rahat bir şekilde maçlarımızı izlemeye devam ediyoruz desek yerindedir.

Gazeteci yazar aynı zamanda Kaçkar Televizyonda Tele Kulis programında konuğum olan üstat İsmet Kösoğlu, Faik Bakoğlu’nun bir sorusuna program akışında şöyle diyordu. ‘’ ÜÇ GOL ÜÇ PUAN ‘’  Pazar günü oynanan Çaykur Rizespor İstikbal Mobilya Kayseri sporu net bir skorla her iki yarıda atılan gollerle 3- 0 mağlup ederek üç puan alarak yoluna devam etti. 

Üç gol üç puan

Atılan her golden sonrada geçmiş haftada olduğu gibi yanımızda bulunan müsabakayı beraber izlediğimiz Rizespor’un yöneticileri  bu haftada aynı şekilde hop oturup hop kalkarken, birbirlerine sarılarak müziğin ritmine uyarak oyun oynamalarını sürdürdüler . İşte bu Bizlere bu havayı yaşatanlara başta kulüp başkanı Hasan Kartal, Okan buruk , futbolcu kardeşlerime, Rizespor  yönetime ve 90 dakika susmayan taraftarlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizler gol attıkça tribündeki taraftarlarda sarmaş dolaş olarak, müziğin ritmine uyarak gol horonları oynamaya devam ettiler

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş