U-19 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 1. GRUP MAÇLARI

U-13 23-4-2015 tarihinde Rize Derepazarı stadyumunda U-13 müsabakası vardı. Maça giderken Beraberimde saha komiseri İlyas Yılmaz da vardı. :İlk müsabaka Çaykur Rizespor ile Filiz çay spor arasında geçti. İkinci müsabaka Rize Fener deniz Gücü ile fındıklı spor arasında oynandı. Güzel bir hava neşeli bir atmosfer vardı. İlk maçta Çaykur Rizespor galip geldi. İkinci müsabakada Fener..

Tarih : Okunma : 46 Defa Okundu... Yorum Yap

U-13

23-4-2015 tarihinde Rize Derepazarı stadyumunda U-13 müsabakası vardı. Maça giderken Beraberimde saha komiseri İlyas Yılmaz da vardı. :İlk müsabaka Çaykur Rizespor ile Filiz çay spor arasında geçti. İkinci müsabaka Rize Fener deniz Gücü ile fındıklı spor arasında oynandı. Güzel bir hava neşeli bir atmosfer vardı. İlk maçta Çaykur Rizespor galip geldi. İkinci müsabakada Fener Deniz gücü galip geldi.

 

 

U-19 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 1. GRUP MAÇLARI

Türkiye şampiyonası birinci grup Rize ayağında altı takım mücadele etti. 1- Ağrı Aras Edaş spor 2  –Artvin Arhavi spor 3- Trabzon yol spor 4- Trabzon DSİ Karadeniz spor 5 – Giresun Sanayi spor 6- Bayburt grup özel İdare spor 30. Nisan da başlayan Müsabakalar 3.Mayıs Final maçı ile sona erdi. Final müsabakası Trabzon Yol spor ile Trabzon DSİ Karadeniz spor arasında oynandı. Müsabakanın 120 dakikasında eşitlik bozulmadı. Penaltı atışlarına geçildi Müsabakanın orta hakemi Mehmet Kısal nezaretinde Penaltı atışlarına geçildi. Trabzon DSİ Karadeniz takımı Penaltı atışlarında 4-3 öne geçerek Türkiye Şampiyonası 1.Grup müsabakalarında Rize de birinci oldu.

U-11 ŞAMPİYONU ARDEŞENSPOR

Yine bir hafta sonu ( 12. 6. 2015 tarihinde )Derepazarı Stadı’nda U-11 futbolda Çaykur Rizespor ile Ardeşen spor karşılaştılar. Zorlu ve çok hızlı mücadele halinde geçen maçta karşılıklı gollerde vardı. Bir takım şampiyon olacaktı. İki takımda şampiyonluğu hak edecek bir mücadele ortaya koydular. Maç sonunda Kupayı havaya kaldıran taraf Ardeşen U-11 takımı oldu. Müsabakayı Ardeşen spor 3-2 kazanan taraf oldu. Müsabaka sonunda Ardeşen sporun kupasını Çaykur Rizespor alt yapı sorumlusu Sadullah Köse takdim etti. Rize il birincisi Ardeşen spor U-11 takımı oldu.

U-12 ŞAMPİYONU ÇAYKUR RİZESPOR

U-12 final müsabakası  (13.6.2015 tarihinde ) Rize Derepazarı Stadı’nda oynandı.  Bu final müsabakası Çaykur Rizespor ile Rize Belediye spor arasında oynandı. Hava açık ve güneşli idi müsabakanın hakemi Sinan Dereci iki kez su molası verdi. Bu müsabakada hayli zevkli geçti. Müsabaka sonunda Çaykur Rizespor, Rize Belediye sporu 2-0 mağlup ederek Rize il birincisi oldu. Çaykur Rizespor’a Şampiyonluk kupasını Gazeteci Yazar ve Televizyon program yapımcısı Necati dili tarafından takdim edildi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş