TÜRKOCAĞINDAN ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

TÜRKOCAĞINDAN ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize Türk Ocağı Şube Başkanlığı MHP den Çayeli Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Hakkı Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Türk Ocağı Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hayırlı olsun ziyaretinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’Çayelinde MHP li Belediye Başkanı olmak hizmet yapmayı gerektirir. Daha çok çalışarak..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

TÜRKOCAĞINDAN ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize Türk Ocağı Şube Başkanlığı MHP den Çayeli Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Hakkı Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türk Ocağı Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hayırlı olsun ziyaretinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’Çayelinde MHP li Belediye Başkanı olmak hizmet yapmayı gerektirir. Daha çok çalışarak MHP li Belediye farkını ortaya koymalıyız. Ben yalnız bir şey değilim, ekip arkadaşlarım ile birlikte daha güzel bir Çayeli için var gücümüzle çalışacağız. Türk Ocağı ailesi olarak bizleri Çayeli’nde ziyaret etmenizden ziyadesiyle memnun oldum’ dedi. Türk Ocağı Şube Başkanı Turan Aslan Mercan ise ’biz kuruluş olarak 31 Mart yerel seçiminde başarılı olan Belediye Başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyoruz. Geçen hafta İkizdere ve Derepazarı Belediye Başkanlarını ziyaret ederek başarışlar diledik. Bugünde Çayeli Belediyesinde Başkanımız İsmail Hakkı Çiftçi’yi tebrik ederek başarılar diledik ’dedi.

Türk Ocağı Rize Şube Başkanlığının ziyaretinde Başkan Turan Aslan Mercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Cihangir, İsmail Kılıç, Temel Yaşar, Hüseyin Kor, İsmet Kösoğlu katıldı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş