Türkiye’de yeni bir baharın, yeni bir müjde ile heyecanla başlayacak

Türkiye’de yeni bir baharın, yeni bir müjde ile heyecanla başlayacak Rize’de seçim çalışmalarına devam eden Millet İttifakı Rize Milletvekili adayı Tahsin Ocaklı, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Ocaklı, Gündoğdu, Balıkçılar, Söğütlü, Akpınar, Veliköy, Boğazköy ve diğer mahallelerde halkla bir araya gelerek desteklerini istedi. Bahara sadece 10 gün kaldığını hatırlatan Ocaklı, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Rize’nin umutlarının..

Tarih : Okunma : 8 Defa Okundu... Yorum Yap

Türkiye’de yeni bir baharın, yeni bir müjde ile heyecanla başlayacak
Rize’de seçim çalışmalarına devam eden Millet İttifakı Rize Milletvekili adayı Tahsin Ocaklı, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Ocaklı, Gündoğdu, Balıkçılar, Söğütlü, Akpınar, Veliköy, Boğazköy ve diğer mahallelerde halkla bir araya gelerek desteklerini istedi.
Bahara sadece 10 gün kaldığını hatırlatan Ocaklı, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Rize’nin umutlarının yeniden yeşereceğini ifade etti. Ayrıca, 15 Mayıs’ta 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Türkiye’de yeni bir baharın, yeni bir müjde ile heyecanla başlayacağını söyledi.

Ocaklı, seçimlerin Rize’nin kazanımlarının başlangıcı olacağını ve halkın desteğiyle Rize’nin daha güzel bir geleceğe sahip olacağını dile getirdi. Vatandaşlar da, Ocaklı ‘ya desteklerini ve güvenlerini belirterek, seçimlerin Rize için önemini vurguladılar.

İlk yorumu siz yazın