Türkiye Gençlik Vakfı Ardeşen Temsilciliği düzenlenen törenlerle açıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı Ardeşen Temsilciliği düzenlenen törenlerle açıldı. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Rize’nin 8. İlçe temsilciliği Ardeşen’de açıldı. Temsilcilik binasının açılış töreni öncesi Ardeşen Belediye Kültür Merkezi’nde program düzenlendi. Törene AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, TÜGVA Rize İl Temsilcisi Muhammet Yıldız, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, AK Parti Rize Eski İl Başkanı Yılmaz..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

Türkiye Gençlik Vakfı Ardeşen Temsilciliği düzenlenen törenlerle açıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Rize’nin 8. İlçe temsilciliği Ardeşen’de açıldı.

Temsilcilik binasının açılış töreni öncesi Ardeşen Belediye Kültür Merkezi’nde program düzenlendi. Törene AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, TÜGVA Rize İl Temsilcisi Muhammet Yıldız, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, AK Parti Rize Eski İl Başkanı Yılmaz Katmer, RTSO Genel Sekreteri Gafur Karali, Rize Ziraat Odası Meclis Başkanı Hasan Dilsiz, Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar, Ensar Vakfı Rize Şube Başkanı Fethullah Şen, Rize İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Necmettin Yavaşi, MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan Esirgemez, SP Ardeşen İlçe Başkanı Hamza Eksilmez, ATSO Başkanı Recep Eksilmez, belediye meclis üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan program TÜGVA Ardeşen İlçe Temsilcisi Rıfat Şamlıoğlu’nun açılış konuşması ile başladı. Şamlıoğlu, “Geçmişinden, kültüründen, medeniyetinden bihaber olan nesil ne kendi geleceğini tayin edebilir ne de ülkemizin geleceğine katkıda bulunabilir. Bizler bu yolda emin adımlarla ilerleyen gençler olacağız, Olacağız ki, vatanımız var olsun, bayrağımız göklerden inmesin, devletimiz sağlam olsun ve milletimiz yaşasın. Bu süreçte bizlere katkısı olan ve olacak olan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyorum.” Dedi.

Şamlıoğlu’nun konuşmasının ardından konuşan TÜGVA Rize İl Temsilcisi Muhammet Yıldız “TÜGVA takvadan gelen, rahleyi temsil eden, ilim ve irfan üzerinden insanları kalbine, daha sonra diline, daha sonra icra manası olan fiiliyatına döken bir vakfın temsilciliğini yürütmek üzere Müslüman Türk gençliğine verilmiş misyonu ifade etmektedir. Bizler genel başkanımız İsmail Emanet’ten aldığımız görev ile Rize’de yaklaşık bir buçuk yıldır bu çalışmaları yürütmekteyiz. Aynı zaman Rize’nin 8 ilçesine ilçe temsilcilerini atamış bulunmaktayız. Gençlik, bir millet için olmazsa olmaz bir müessesedir. Bunu devlet olarak da yerel de halk olarak da bizler desteklemeliyiz. Ardeşen halkının tümüyle bu kardeşlerimizi destekleyeceklerinden hiç şüphemiz yoktur.” İfadelerini kullandı.

Gençlik teşkilatlarının faydasına inanan  

İlk yorumu siz yazın