TÜRKİYE 3.SÜ HAFIZ ÜMMÜ SELEME ERDOĞAN, VALİ KEMAL ÇEBER TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ

TÜRKİYE 3.SÜ HAFIZ ÜMMÜ SELEME ERDOĞAN, VALİ KEMAL ÇEBER TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl Türkiye geneli Kur’an kursları arası düzenlenen Hafızlık Yarışması’nın Türkiye Finali yapıldı. Rize ve Karadeniz Birincisi olan Ümmü Seleme Erdoğan Türkiye 3.oldu. Rize ve Karadeniz Bölge Birincisi olarak Karadeniz Bölgesini temsilen yarışmaya katılan ve Türkiye 3.’sü olan..

Tarih : Okunma : 35 Defa Okundu... Yorum Yap

TÜRKİYE 3.SÜ HAFIZ ÜMMÜ SELEME ERDOĞAN, VALİ KEMAL ÇEBER TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl Türkiye geneli Kur’an kursları arası düzenlenen Hafızlık Yarışması’nın Türkiye Finali yapıldı. Rize ve Karadeniz Birincisi olan Ümmü Seleme Erdoğan Türkiye 3.oldu.

Rize ve Karadeniz Bölge Birincisi olarak Karadeniz Bölgesini temsilen yarışmaya katılan ve Türkiye 3.’sü olan Ümmü Seleme Erdoğan Rize Valisi Kemal Çeber tarafından ödüllendirildi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi gerçekleştirilen Türkiye Finalinde, bölgelerinde birinci olan hafızlar Türkiye birinciliği için ter döktü. Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda, kızlar kategorisinde yarışmaya Karadeniz Bölge birincisi olarak katılan Güneysu Ortaköy Köyü Kur’an Kursu öğrencisi Hafız Ümmü Seleme Erdoğan Türkiye 3. oldu. Hafız Ümmü Seleme Erdoğan’ı makamında kabul eden Vali Kemal Çeber, “Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Hafızlık Yarışması’nın Türkiye Finaline katılarak dereceye giren Hafız Ümmü Seleme Erdoğan kardeşimizi tebrik ediyor, yetişmesinde emeği olan kıymetli ailelerine ve hocalarına teşekkür ediyorum.” dedi.

İlk yorumu siz yazın