TÜRK HAVA KURUMU RİZE ŞUBESİNE ZİYARET

TÜRK HAVA KURUMU RİZE ŞUBESİNE ZİYARET THK Kayyum heyeti Üyesi Adnan Zengin Rize Şubesinden memnun ayrıldı İSMET KÖSOĞLU RİZE-THK-Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti Üyesi Adnan Zengin Rize THK Şubesini, ziyaret ederek Başkan Mehmet Demir’den bilgi aldı. Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti Genel Başkanlık Yönetimi’nin şubelerle birlikte bir bütün olarak ortak akılla hareket edebilmesi ve ana..

Tarih : Okunma : 21 Defa Okundu... Yorum Yap

TÜRK HAVA KURUMU RİZE ŞUBESİNE ZİYARET

THK Kayyum heyeti Üyesi Adnan Zengin Rize Şubesinden memnun ayrıldı

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-THK-Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti Üyesi Adnan Zengin Rize THK Şubesini, ziyaret ederek Başkan Mehmet Demir’den bilgi aldı.

Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti Genel Başkanlık Yönetimi’nin şubelerle birlikte bir bütün olarak ortak akılla hareket edebilmesi ve ana misyon olan havacılık faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla yaklaşan faaliyet takviminden önce Rize Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti Üyesi Adnan Zengin Genel Başkanlık Yönetimi’nin şubelerle birlikte bir bütün olarak ortak akılla hareket edebilmesi ve ana misyonumuz olan havacılık faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla yaklaşan faaliyet takviminden önce Rize Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette Rize Şube Başkanı Mehmet Demir, Şube Başkan Yardımcısı Muammer Berberoğlu ve Şube Saymanı Hakan Can Yılmaz ile planlanan faaliyetler ve kuruma fayda sağlayacak fikirler çerçevesinde sohbet eden Zengin, şube çalışmalarını yerinde inceleyerek kendilerine başarılar diledi

İlk yorumu siz yazın