TURİZM KOORDİNASYON TOPLANTISI İKİZDEREDE YAPILDI.

-TURİZM KOORDİNASYON TOPLANTISI İKİZDEREDE YAPILDI. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- İkizdere Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam V.Adem TOPACA başkanlığında İlçe Turizm Koordinasyon toplantısı yapıldı. İlçe Turizm Koordinasyon toplantısında İkizdere’de turizmin geliştirilmesi için neler yapılması gerektiği masaya yatırıldı. Özellikle yaz aylarında yeşilin bin bir tonunu barındıran ve doğasıyla insanları kucaklayan İkizdere’nin turizm adına olumlu ve olumsuz etkileri ve bunların..

Tarih : Okunma : 34 Defa Okundu... Yorum Yap

-TURİZM KOORDİNASYON TOPLANTISI İKİZDEREDE YAPILDI.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- İkizdere Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam V.Adem TOPACA başkanlığında İlçe Turizm Koordinasyon toplantısı yapıldı.

İlçe Turizm Koordinasyon toplantısında İkizdere’de turizmin geliştirilmesi için neler yapılması gerektiği masaya yatırıldı. Özellikle yaz aylarında yeşilin bin bir tonunu barındıran ve doğasıyla insanları kucaklayan İkizdere’nin turizm adına olumlu ve olumsuz etkileri ve bunların çözümleri tartışıldı. Kaymakam Adem Topaca ve İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu”İkizdere’nin tanıtımı için el birliğiyle çalışarak turist sayısını arttıracağız. İkizdere doğasıyla havasıyla yaz kış turizm yapılabilecek bir vadi ve ilçedir. Haziranda 14 Dağ Horozu şenliğimiz var. Kış turizmi olarak Şubat ayında Petran Üzme Tahtası şenliği, Çağrankaya Kar Yürüyüşü turizm adına kış sporları için güzel çalışmalardır. Tanıtım yaparak yerli yabancı turizme hizmet etmek isteriz. Termal suyumuz dünyada ilk beş numara arasında. Termal Turizmde de kaliteli hizmetle sağlık turizmine katkı yapmaya varız diyoruz’ dediler.

Toplantıya belediye başkanı Hasan KÖSOĞLU ve Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı toplantıda alınan kararların her platformda takip edilmesi kararlaştırıldı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş