TÜFAT’TA BAYRAMLAŞMA ( 2015 RAMAZAN BAYRAMI )

Rize Tüfat Bilal Karafazlıoğlu başkanlığında Rize’de bulunan taban birliklerine Bayramın 2.gününde hem Bayramlaşmak hem de sabah kahvaltısında birlikte olmaktı. Öylede oldu. Taban birlikleri hem bir arada oldu, hem de kahvaltılarını çaylar eşliğinde yaparken bolca sohbet etme fırsatını yakaladılar. Cevdet Kurt kardeşimizde Bayram öncesi  Antalya’ dan gelmişti. Kendisi de günün anlam ve önemini pekiştirerek günün anısına..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Tüfat Bilal Karafazlıoğlu başkanlığında Rize’de bulunan taban birliklerine Bayramın 2.gününde hem Bayramlaşmak hem de sabah kahvaltısında birlikte olmaktı. Öylede oldu. Taban birlikleri hem bir arada oldu, hem de kahvaltılarını çaylar eşliğinde yaparken bolca sohbet etme fırsatını yakaladılar. Cevdet Kurt kardeşimizde Bayram öncesi  Antalya’ dan gelmişti. Kendisi de günün anlam ve önemini pekiştirerek günün anısına çokça resim çekerek arşivlerde bulunsun dedi:

ÇAYKUR RİZESPOR ALT YAPIYA ZİYARET ( 2015 TEMMUZ )

Şeker bayramının son günü Çaykur Rizespor alt yapısında bayramlaşma vardı. Çaykur Rizespor alt yapısında bulunan bütün hocalar ve futbol oynayan futbolcularda bayramlaşma daydılar. Rize Amatör futbolcular derneği başkanı Ömer Yılmaz Dernek adına alt yapıya takdim ettiği çiçek buketini alt yapı teknik ve idari sorumlu Taşkın Güngör’e takdim etti. Alt yapıda bulunan hocalardan tek, tek bayramlaşma yapıldı. Bayramlaşmada: Ömer Yılmaz İlyas Yılmaz; İdris Ocak; Cevdet Kurt, Kemal Köse; Muzaffer Ocak ve ben Necati Dili hazır bulunduk. Ben ve Cevdet Kur bolca resimler kaydettin arşivlere not düşsün istedik. Bayramlaşmadan sonra İdris Ocak beraberinde ben hariç Salarha beldesine keçi sütünden yapılmış dondurma yemeğe gittiler. Dondurmalar eski esnaf spor kulüp başkanlığı yapmış Muzaffer Ocak tarafından ikram edildi.

7.YAZ VE SPOR ŞENLİKLERİ

Rize Belediye spor tesislerinde Rize Belediyesinin organize ettiği 7.yaz ve spor şenliklerini az  da olsa takip etme fırsatı yakaladım. Şenliklerde oynanan bir müsabaka sırasında kenarda bulunan spora gönül vermiş daha doğrusu amatörün gönüllüleri sporun içerisinde olan Amatör spor gönüllüleri maç izlemeye geldiler. Bende bu anı tarihe not düştüm. Sırasıyla kenarda müsabakayı izleyenler şu kişilerdi: Ömer TORNACI, Antrenör, Cevdet KURT, Eski antrenör ve eski futbolcu, Hakan TURANLI Antrenör, İdris OCAK, Antrenör, Hüseyin ÖKSÜZ, Hakem, İkram BEKTAŞOĞLU, Veli aynı zamanda polis memuru, Aziz VANLIOĞLU, Spor adamı,  Erol USTA, eski Çaykur Rizesporlu futbolcu, Bilal KARAFAZLIOĞLU Rize Tüfat ve Rize il futbol temsilcisi, Şevki TONYALI, Eski futbolcu ve Pazar spor eski antrenörü, Kemal KÖSE, amatörün duayeni ve aynı zamanda şair, Murat KESER öğrenci, İlyas YILMAZ, Rize futbol saha komiseri, Abdulkadir ÇELİK, antrenör, Sadık BİRBEN, Pazar spor antrenörü, Tarkan MAMATİ, ANTRENÖR, Hüseyin AKGÜN Antrenör, Alirıza KÖSEOĞLU Antrenör.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş