TÜFAD RİZE ŞUBESİNDEN AÇIKLAMA

TÜFAD RİZE ŞUBESİNDEN AÇIKLAMA Basında çıkan bir haberde ,Rize ASKF de yönetici olan Sayın Asım MÜFTÜOĞLU Son dönemlerde Rize Amatöründe hatta bazı profesyönel kulüplerin alt yapılarında lisansı olmayan yaşı büyük veya başka kulüplerde lisanslı sporcuların oynatılmasından bahsediyor. Bu açıklamasına katılmıyor değiliz fakat isim vermeden yapılan bu açıklama ilimizde işini çok hassas ve iyi şekilde yapan..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

TÜFAD RİZE ŞUBESİNDEN AÇIKLAMA

Basında çıkan bir haberde ,Rize ASKF de yönetici olan Sayın Asım MÜFTÜOĞLU Son dönemlerde Rize Amatöründe hatta bazı profesyönel kulüplerin alt yapılarında lisansı olmayan yaşı büyük veya başka kulüplerde lisanslı sporcuların oynatılmasından bahsediyor. Bu açıklamasına katılmıyor değiliz fakat isim vermeden yapılan bu açıklama ilimizde işini çok hassas ve iyi şekilde yapan antrenör arkadaşlarımızı töhmet altında bırakmıştır. Bir kaç kötü niyetli sadece kazanma hırsıyla bu yolları deneyenlerin en ağır şekilde cezalandırılması hepimizin arzusudur.

Bizler TUFAD Rize Şube yönetim kurulu olarak , bu tür çirkeflik içerisinde olan antrenörümüz varsa, antrenör etik değerlerine saygılı değilse ve tespit edilmişse aramızda barındırmayacağımız kararını aldık. Bu yıl resmi olarak tarafımıza iki sahte sporcu olayı tespit edilmiştir. Bu işe tenezzül eden kişiler antrenör değil idareci kartıyla sahaya çıkan kişilerdir ve Disiplin Kuruluna Sevk edilmiş olup cezalarını almışlardır. Cezaların hafif ve ya ağır olması tamamen Disiplin Kurulu kararları ve Talımatlarla sınırlı olup ,bizim dışımızda gelişen bir olaydır.

Bütün illerde buna benzer olaylara şahit oluyoruz. Bu tür insanlar Antrenör olsun , İdareci olsun bu camialarda barındırılmamalıdır. Bir şekilde emek hırsızlığı olarak ta tabir ettiğimiz bu tür girişimleri TÜFAD camiası olarak affetmeyeceğimizin bilinmesini istiyor , Rize Spor camiamıza saygılarımızı sunuyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

TÜFAD RİZE ŞUBESİ ADINA

BAŞKAN

BİLAL KARAFAZLIOĞLU

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş