TÜFAD BAŞKANI KARAFAZLI OĞLUNDAN KARAMANA TAM DESTEK

TÜFAD Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlıoğlu, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman’ın Yeşil-Mavili ekibi başarıya taşıyacağına olan inançlarının tam olduğunu belirtti. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlıoğlu yaptığı açıklamada, Süper Lig’in kalan 6 haftalık süresi sonunda Çaykur Rizespor’un ligde kalarak yeni sezonda Teknik Direktör Ünal Karaman ile başarıdan başarıya koşacaklarına inandıklarını..

Tarih : Okunma : 119 Defa Okundu... Yorum Yap

TÜFAD Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlıoğlu, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman’ın Yeşil-Mavili ekibi başarıya taşıyacağına olan inançlarının tam olduğunu belirtti.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlıoğlu yaptığı açıklamada, Süper Lig’in kalan 6 haftalık süresi sonunda Çaykur Rizespor’un ligde kalarak yeni sezonda Teknik Direktör Ünal Karaman ile başarıdan başarıya koşacaklarına inandıklarını dile getirdi.
Küme düşme ihtimalini hiç bir zaman akıllarına getirmediklerini ifade eden Karafazlıoğlu, “Tüm dünyayı etkileyen pandemi sürecinde spor camiamız da etkilendi. Liglere verilen aranın pandemi kaynaklı hem sporcular, hem de kulüpler açısından bazı psikolojik etkileri olsa da Çaykur Rizesporumuz bu arayı Ünal Hocamızın ve yöneticilerimizin önderliğinde olumlu bir şekilde değerlendirdiğini düşünüyoruz” dedi.
Lige verilen aranın ardından çıkılan Galatasaray maçıyla önemli bir galibiyet aldıklarını hatırlatan Karafazlıoğlu, Antalyaspor maçında elde edilen sonucun bir kaza olarak görülmesi gerektiğini ifade ederek, “Önümüzdeki maçlarımızda elde edeceğimiz puanlarla sezonu mutlu bir şekilde tamamlayacağımıza inanıyoruz. Ünal Hocamız, geldiği günden itibaren kulübümüze büyük bir ivme kazandırmıştır. Bu ivmenin önümüzdeki sezon daha da artacağına ve Ünal Hocamızın, Yeşil-Mavili kulübümüzü başarıdan başarıya taşıyacağına şahsım ve yönetim kurulu üyelerimizin inancı tamdır. TÜFAD olarak daima kulübümüzün ve Ünal Hocamızın yanındayız” şeklinde konuştu

İlk yorumu siz yazın