-TRABZONLU GAZETECİ HAYRİ GÜNER’DEN ZÜMRÜT GAZETESİNE ZİYARET -ORDU’LU POLİS MEMURU GÜNHAN YÜCE EMEKLİ OLDU

-TRABZONLU GAZETECİ HAYRİ GÜNER’DEN ZÜMRÜT GAZETESİNE ZİYARET ÖMER YILMAZ Komşu Trabzon’un başarılı Gazetecilerinden Hayri Güner Gazetemiz Zümrüt Rize’yi ziyaret etti. Zümrüt Rize’nin Atatürk Caddesindeki Merkez İdari Büroyu ziyaret eden Gazeteci Hayri Güner Gazetemiz Genel yayın Müdürü ve Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Faik Bakoğlu ile sohbet ederek mesleki konularda fikir alışverişinde bulundu. Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin eski..

Tarih : Okunma : 104 Defa Okundu... Yorum Yap

-TRABZONLU GAZETECİ HAYRİ GÜNER’DEN ZÜMRÜT GAZETESİNE ZİYARET

ÖMER YILMAZ

Komşu Trabzon’un başarılı Gazetecilerinden Hayri Güner Gazetemiz Zümrüt Rize’yi ziyaret etti.

Zümrüt Rize’nin Atatürk Caddesindeki Merkez İdari Büroyu ziyaret eden Gazeteci Hayri Güner Gazetemiz Genel yayın Müdürü ve Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Faik Bakoğlu ile sohbet ederek mesleki konularda fikir alışverişinde bulundu.

Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin eski merhum Başkanlarından Ömer Güner’in oğlu olan Hayri Güner’in Rize’deki bu dostluk ziyaretine Rize’deki yakın dostlarından Osman Yenigün’de katıld

ORDU’LU POLİS MEMURU GÜNHAN YÜCE EMEKLİ OLDU

 

Rize İl Emniyet Müdürlüğünde aralıksız 17 yıl görev yapan Ordulu hemşerimiz Günhan Yüce yaş haddinden emekli oldu.

55 yaşında emekliye ayrılan Polis Memuru Günhan Yüce 31 yıldır Emniyet teşkilatında çalışıyordu.

15 yıldır AKP Rize İl Başkanlığında yakın koruma Polis memuru olarak görev yapan Günhan Yüce’nin bu hafta sonunda Rize’den ayrılarak memleketi Ordu’ya gideceği öğrenildi. Günhan Yüceyi tebrik ediyor sağlık ve huzurlu emeklilik diliyoruz.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş