-THK OLARAK 2020 YILINDA 12 TON 320 KG DERİ TOPLADIK.

THK RİZE ŞUBESİNDEN KURBAN DERİSİ TEŞEKKÜRÜ -THK OLARAK 2020 YILINDA 12 TON 320 KG DERİ TOPLADIK. İSMET KÖSOĞLU RİZE-THK Rize Şubesi’nden “Deri toplama” faaliyetlerine destek olan herkese teşekkür ederiz.’Türk Hava Kurumu (THK) Rize Şube Başkanı Mehmet DEMİR, ‘Milletimizin, kurumumuza gösterdiği teveccühe teşekkür ederiz dedi.’ Kurban Bayramı süresince toplanan deriler hakkında bir açıklama yapan Rize THK..

Tarih : Okunma : 65 Defa Okundu... Yorum Yap

THK RİZE ŞUBESİNDEN KURBAN DERİSİ TEŞEKKÜRÜ

-THK OLARAK 2020 YILINDA 12 TON 320 KG DERİ TOPLADIK.

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-THK Rize Şubesi’nden “Deri toplama” faaliyetlerine destek olan herkese teşekkür ederiz.’Türk Hava Kurumu (THK) Rize Şube Başkanı Mehmet DEMİR, ‘Milletimizin, kurumumuza gösterdiği teveccühe teşekkür ederiz dedi.’

Kurban Bayramı süresince toplanan deriler hakkında bir açıklama yapan Rize THK Şube Başkanı Mehmet Demir şunları söyledi’THK Rize Şubesi 2017 yılında kapandıktan sonra yeni bir yönetimle 2018 yılının Nisan ayında tekrar açılan THK Rize, bu yıl ana faaliyetleri için hayati öneme sahip olan ‘kurban derisi’ toplama faaliyetini yüz akıyla tamamlamış bulunmaktadır. Çeşitli kurumlardan temin edilen 9 araç ile şubemizin sorumluluk alanında gerçekleştirilen deri toplama çalışmalarında geçen yıllara göre önemli bir artış sağlatan THK Rize Şubesi Konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “öncelikle bize destek olan kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ederiz. 2020 yılı kurban bayramında 2019 yılına ait toplanan miktarın 4 katını toplamış bulunuyoruz. 2020 Yılında 400 Büyükbaş Hayvan Derisi (12.320 Kg) toplamış bulunmaktayız.

Şimdiden 2021 Yılına ait konulan hedefe ulaşmak için planlamalara başlandığını söyleyen Rize Şube Başkanı Mehmet Demir, özellikle Rize Belediye Başkanı Sayın Rahmi Metin’e, İkizdere Kaymakamı Sayın Cafer Kaymakçı’ya, İkizdere Belediye Başkanı Sayın Hakan Karagöz’e, Kalkandere Belediye Başkanı Sayın Kenan Yıldırım’a Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Recep Sakal’a kurumsal katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Bu başarıda Köy ve mahalle muhtarlarımızın gayretlerini asla inkâr edemeyiz. Toplanan kurban derilerinden elde edilen gelirin havacılık faaliyetlerinin sürdürülmesinde kullanılacağını belirterek, “Gençlerimize istikbalin mesleği olan havacılığı sevdirmek, onlara yeni ufuklar açmak, Türkiye’nin kalkınmasına destek vermek için çabalıyoruz” dedi.

İlk yorumu siz yazın