TFSKD Genel Başkanı Hüseyin Doğan Taziye evinde,

TFSKD Genel Başkanı Hüseyin Doğan Taziye evinde, Asbaşkan Mehmet Ali Bıyıklı, Başkan yardımcısı Metin Kul, TFF Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Askf Genel Başkanı Remzi Dayan ve TFSKD Diyarbakır Saha Komiserleri Yönetim kurulu üyesi Ceyhan Ayer, Yılmaz İpek ve Hüseyin Çelik ile birlikteydik. Camiamızın değerli Başkanı Ercan Çelik TFSKD Diyarbakır Şubesinin kurulduğu 2008 yılından beri..

Tarih : Okunma : 68 Defa Okundu... Yorum Yap

TFSKD Genel Başkanı Hüseyin Doğan Taziye evinde,

Asbaşkan Mehmet Ali Bıyıklı, Başkan yardımcısı Metin Kul, TFF Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Askf Genel Başkanı Remzi Dayan ve TFSKD Diyarbakır Saha Komiserleri Yönetim kurulu üyesi Ceyhan Ayer, Yılmaz İpek ve Hüseyin Çelik ile birlikteydik.
Camiamızın değerli Başkanı Ercan Çelik TFSKD Diyarbakır Şubesinin kurulduğu 2008 yılından beri Diyarbakır İl başkanlığını yapmakta olup aynı zamanda 2012 senesinden beride Genel merkez yönetim kurulunda Güneydoğu Anadolu Bölge Sorumlusu olarak aktif görevde bulunmaktaydı. Geçirdiği beyin kanaması sonrası aramızdan ayrıldı. Cenazesi Hanefi köyü Hacı Osman Mecrası aile kabristanlığına defnedildi. Mekânı Cennet olsun Allahtan Rahmet dilerim. Ailesine yakınlarına Allah Sabırlar versin Tüm Saha Komiserlerin Başı sağ olsun
TFSKD Genel Başkanı Hüseyin Doğan: Diyarbakır şube başkanımız genel merkez yönetim kurulu dava arkadaşım Ercan Çelik’in Diyarbakır’da Aile Kabristanlığıdaki kabrini Asbaşkan, Mehmet Ali Bıyıklı (Trabzon), Başkan Yardımcısı Metin Kul (Ordu) ve Gaziantep yönetim kurulu arkadaşlarla ziyaret ettik Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun yakınlarına Allah sabırlar versin saha komiserleri camiamız ‘ın başı sağ olsun. 3 gün süren Taziye evinde TFF Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Askf Genel Başkanı Remzi Dayan ve TFSKD Diyarbakır Saha Komiserleri Yönetim kurulu üyesi Ceyhan Ayer, Yılmaz İpek ve Hüseyin Çelik ile birlikteydik.
GENEL BAŞKAN HÜSEYİN DOĞAN: Değerli Başkanlarım, Merhum Ercan Başkan’ın Ailesi oğlu, abisi ve kardeşleri ile görüştüm başsağlığı mesajınızı ilettim.
Acılarını paylaşmaktan onlarda çok memnun oldular. Bu güne kadar Birçok taziyeye gittim, hayatımda böyle bir taziye görmedim. 3 gün süren Taziye evinde, sürekli kuran okunuyor, dua ediliyor. Salonda 150-200 kişi var, dolup, dolup, boşalıyor. Diyarbakır Erkânı ve sevenleri ve tüm Diyarbakır halkı hepsi burada. İnsan ölünce ölmüyor, unutulduğu zaman ölüyor. Taziyeki izdiham bize merhum başkanın unutulmadığı gösterdi. Allah hepimizde böyle unutulmayacak sevenler nasip etsin. Merhuma bir kere daha Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun. Dedi
NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş