TFFHGD RİZE ŞUBESİNDEN RİZE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜNE ZİYARET

TFFHGD RİZE ŞUBESİNDEN RİZE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜNE ZİYARET Iğdır, Çankırı, Ankara İlleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlerinde bulunan ve geçen hafta Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan, eski Milli Sporcu Gürhan YILDIZ’ı ziyaret eden, TFFHGD Rize Şubesi Başkanı Fethi Kayış, Rize İl Hakem Kurulu Başkan Vekili Memiş Sancaktutan, İl Hakem Kurulu..

Tarih : Okunma : 75 Defa Okundu... Yorum Yap

TFFHGD RİZE ŞUBESİNDEN RİZE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜNE ZİYARET

Iğdır, Çankırı, Ankara İlleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlerinde bulunan ve geçen hafta Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan, eski Milli Sporcu Gürhan YILDIZ’ı ziyaret eden, TFFHGD Rize Şubesi Başkanı Fethi Kayış, Rize İl Hakem Kurulu Başkan Vekili Memiş Sancaktutan, İl Hakem Kurulu Üyesi Yakup Özgülen, Süper Lig Yardımcı Hakemi Mehmet Kısal ve Bayan Bölgesel Hakem Gül Demir ortaklaşa yapmış oldukları açıklamada, Türkiye’nin değişik illerinde uzun yıllar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlerinde bulan ve aynı zamanda eski milli sporcu olan, Rize’mizin yeni Gençlik ve İl Müdür sn. Gürhan Yıldız’ın yöneticilik tecrübesi ve eski sporcu olması bizleri mutlu etmiştir.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Kısa adı TFFHGD olan, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Fethi KAYIŞ, “ Meslektaşlarımla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğumuz, yeni Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü sn. Gürhan Yıldız’ın ülkemizin önemli şehirlerinde İl Müdürlüğü tecrübesi ve eski milli sporcu olması sorunlarımızın çözümü noktasında bizleri bir hayli mutlu etmiştir. Rize’nin batısı şehri merkezine girişinin sahil kesimi liman bölgesinde yapımı tamamlanan ve yakın gelecekte hizmete açılacak olan yeni spor tesislerinin bulunduğu bölgeye, Rize Hakem ve Gözlemcilere yer tahsis edilmesi noktasında bilgi paylaşımında bulunduk. Bu noktada daha önce bizlere tahsisi edilecek olan yer noktasında mutabakata vardık. Yeni Müdürümüzü tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. ”dedi.

İlk yorumu siz yazın