TFF -TUFAD İşbirliği ile 28.10.2019 Tarihinde bir gün süren Zorunlu Antrenör Eğitim Semineri düzenlendi.

TFF -TUFAD İşbirliği ile 28.10.2019 Tarihinde bir gün süren Zorunlu Antrenör Eğitim Semineri düzenlendi. Eğitim Seminerine TUFAD Rize Şube Üyemiz Efsane futbolcu Şenol Birol un adı verildi. Seminer sorumluluğunu ve eğitimciliğini Rize TUFAD Başkanı ,Çaykur Rizespor 14 Yaş Altı Sorumlusu Bilal KARAFAZLIOĞLU  yaptı. Ayrıca Değişen Futbol Oyun Kuralları ile de Rize İl Hakem Kurulu Başkanı..

Tarih : Okunma : 95 Defa Okundu... Yorum Yap
TFF -TUFAD İşbirliği ile 28.10.2019 Tarihinde bir gün süren Zorunlu Antrenör Eğitim Semineri düzenlendi.
Eğitim Seminerine TUFAD Rize Şube Üyemiz Efsane futbolcu Şenol Birol un adı verildi.
Seminer sorumluluğunu ve eğitimciliğini Rize TUFAD Başkanı ,Çaykur Rizespor 14 Yaş Altı Sorumlusu Bilal KARAFAZLIOĞLU  yaptı. Ayrıca Değişen Futbol Oyun Kuralları ile de Rize İl Hakem Kurulu Başkanı Serdar SERDAR sunum yaptı.
UEFA A  , UEFA B , Pro Kaleci Lisansına sahip 32 antrenörün katıldığı seminerde Alt Yapıda saha uygulamaları konuları işlendi.  Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesislerinde uygulamalı olarak yapılan eğitim sonunda TFF tarafından antrenörlere 5 kredi verilecek.
Aynı eğitim ikinci grupla 11.11.2019 Tarihinde Çayeli İlçesinde yapılacak.
Eğitimle İlgili yapılan açıklamada ;Önceki uygulamalarda  iki yılda bir, tek salonda yüzlerce kişi ile yapılan  ve sağlıklı bir eğitimin alınamadığı sistemden 50-60 kişilik gruplar halinde eğitim düzenine geçilerek, tüm katılımcılara verimli bir şekilde eğitim verilmesi amaçlanmıştır.

Ayrıca antrenörler kendi çalışma alanları konusuna göre açılan seminerleri seçip onlara katılma tercihini kullanabileceklerdir.

Daha öncede  açıklandığı üzere öncelikle 2018 Mayıs-Haziran aylarında  TFF-TÜFAD işbirliğinde TÜFAD Şubelerimiz tarafından açılan  Zorunlu Gelişim Seminerleri 2021 yılının sonuna kadar geçerli sayılarak 3 yıla eşitlenmiştir.

Bu 3 yıllık süre içerisinde yine TFF-TÜFAD İşbirliğinde açılacak Sürekli Antrenör Gelişim Seminerleri kredilendirilecek ve seminerlere katılım göstererek 15 krediyi tamamlayan antrenörlerimiz 2024 yılının sonuna kadar çalışma izni alabileceklerdir.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş