TERÖR ASLA HEDEFİNE ULAŞAMAYACAKTIR

TERÖR ASLA HEDEFİNE ULAŞAMAYACAKTIR  Vali Ersin Yazıcı Ankara’da bu sabah meydana gelen terör saldırısı nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız için taziye mesajı yayımladı.Vali Yazıcı mesajında saldırı haberini üzüntü içerisinde aldığını belirterek şu ifadelere yer verdi;  ” Bu sabah Başkent Ankara’da gerçekleştirilen hain saldırı; ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yöneliktir.  Bu saldırılar karşısında, birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden..

Tarih : Okunma : 18 Defa Okundu... Yorum Yap
TERÖR ASLA HEDEFİNE ULAŞAMAYACAKTIR 
Vali Ersin Yazıcı Ankara’da bu sabah meydana gelen terör saldırısı nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız için taziye mesajı yayımladı.
Vali Yazıcı mesajında saldırı haberini üzüntü içerisinde aldığını belirterek şu ifadelere yer verdi; 
” Bu sabah Başkent Ankara’da gerçekleştirilen hain saldırı; ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yöneliktir.  Bu saldırılar karşısında, birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden sağduyumuzu korumalıyız. Ülkemizdeki istikrarın bozulması için çaba gösteren mihrakların eylemleri asla hedefine ulaşamayacaktır. Şunu özellikle belirtmek istiyorum; kimden gelirse gelsin, hangi amaçla yapılırsa yapılsın bu tür hain saldırılar birlik beraberliğimizi asla bozamayacaktır.  Bilinmelidir ki; ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan terör eylemlerinde toplumumuz daha çok birbirine kenetlenmektedir. Biz geçmişte olduğu gibi bugün de hep birlikte teröre karşı tek vücut ve tek ses olarak karşı duracağız. 
Ankara’da huzurumuza ve birliğimize kasteden menfur terör saldırısını lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.”
                                                                                                                                                                           Ersin Yazıcı
                                                                                                                                                                           Rize Valisi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş