Tedavisi Devam Eden Remy’nin Son Durumu

Sporcumuz Remy’nin kasık bölgesindeki kas sakatlığı nedeniyle hem Rize’de hem de akabinde İstanbul’da gerekli tedavisi yapılmıştır. Ancak bu tedavi sırasında ve eş zamanlı olarak yine kasık bölgesinde yaşadığı ağrıya sebebiyet ve katkı verebilecek başka küçük bir problem daha tespit edilmiş olup, bu sakatlığın ileride sorun yaratmaması adına küçük bir cerrahi müdahale ile çözümlenmesi planlanmıştır. Sporcumuza..

Tarih : Okunma : 84 Defa Okundu... Yorum Yap

Sporcumuz Remy’nin kasık bölgesindeki kas sakatlığı nedeniyle hem Rize’de hem de akabinde İstanbul’da gerekli tedavisi yapılmıştır. Ancak bu tedavi sırasında ve eş zamanlı olarak yine kasık bölgesinde yaşadığı ağrıya sebebiyet ve katkı verebilecek başka küçük bir problem daha tespit edilmiş olup, bu sakatlığın ileride sorun yaratmaması adına küçük bir cerrahi müdahale ile çözümlenmesi planlanmıştır. Sporcumuza bu amaçla Almanya’daki bir klinik ile yapılan görüşmeler sonunda başarılı bir operasyon gerçekleştirilmiştir. Bütün bu süreç sporcumuz Remy ile kulübümüzün sağlık ekibi ve yönetim kurulu üyelerimizin karşılıklı istişare ve bilgi paylaşımı marifetiyle bizzat kulübümüz tarafından yönetilmiştir.

Şu an itibari ile profesyonel futbolcumuz Loïc Alex Teliére Hubert Rémy tesislerimizde sağlık ekibimizin yönetiminde rehabilitasyon sürecinde olup, herhangi bir olumsuzluk gelişmediği takdirde iki hafta içinde saha çalışmalarına başlaması planlanmaktadır.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş