TBBB FEYZİOĞLU KONYA’DA BAŞSAVCI VE KOMİSYON BAŞKANINA ZİYARETLERDE BULUNDU

TBBB FEYZİOĞLU KONYA’DA BAŞSAVCI VE KOMİSYON BAŞKANINA ZİYARETLERDE BULUNDU Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Konya’da Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ ile Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve Konya Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Ay’ı ziyaret ederken, genç meslektaşlarıyla da bir araya geldi. Haber: Bayram Ali Kavalcı Feyzioğlu, beraberindeki TBB Genel Sekreteri Av…

Tarih : Okunma : 28 Defa Okundu... Yorum Yap

TBBB FEYZİOĞLU KONYA’DA BAŞSAVCI VE KOMİSYON BAŞKANINA ZİYARETLERDE BULUNDU

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Konya’da Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ ile Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve Konya Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Ay’ı ziyaret ederken, genç meslektaşlarıyla da bir araya geldi.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Feyzioğlu, beraberindeki TBB Genel Sekreteri Av. Sabiha Tekin ile birlikte Konya’ya geldi. Konya’da Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ ve Konya Barosu Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Feyzioğlu, baroyu ziyaret etti. Feyzioğlu, Aladağ’a, Yaşar Çallı’nın Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişini resmettiği plaket verdi. Baro ziyaretinde genç meslektaşlarıyla da bir araya gelen Feyzioğlu, Konya Adliyesi’ne geçti.

TBBB Feyzioğlu, Konya Adliyesi’nde Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ı ziyaret etti. Feyzioğlu’na ziyareti sırasında Aladağ ve Tekin de eşlik etti. Feyzioğlu, Solmaz’a da plaket takdim etti.

Daha sonrasında, Feyzioğlu ve beraberindeki heyet Konya Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Ay’ı da ziyaret etti.

İlk yorumu siz yazın