TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI AKSU’DAN BAŞKAN METİN’E ZİYARET…

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI AKSU’DAN BAŞKAN METİN’E ZİYARET… TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI AKSU TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI AKSU’DAN  BAŞKAN   METİN’E  ZİYARET… Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Aksu, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Karadeniz Bölgesi’ne yapılan yatırımlar hakkında bilgilendirmede bulundu. Toplamda..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap
TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI AKSU’DAN BAŞKAN METİN’E ZİYARET…
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI AKSU

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI AKSU’DAN  BAŞKAN   METİN’E  ZİYARET…

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Aksu, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Karadeniz Bölgesi’ne yapılan yatırımlar hakkında bilgilendirmede bulundu. Toplamda 125 milyon liralık yatırımı, 9 yöre ve 1000 dekarlık bir tarım arazisini taşkınlardan korumak ve tamamlamak üzere inceleme ve çalışmaları sürdürüyoruz dedi.

Ziyarette ayrıca Rize’nin çok güzel bir coğrafyası olduğunu söyleyen Aksu, “DSİ olarak buraları ilmik ilmik bir sanat eseri  kabiliyeti ile bir noktaya getirmek için uğraşıyoruz. Bugün de güzel bir hava eşliğinde Rize’de açılışlarımızı gerçekleştireceğiz ülkemiz ve Rize ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Metin,   Bakan Yardımcısı Aksu’yu karşılayarak, makamında ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Rize’nin siyasi , ekonomik  ve Turizm anlamında öne çıkan bir şehir olduğunu söyleyen Başkan Metin, Stratejik olarak   Rize’de ihracatın yüzde doksanının da Çay bitkisinden olduğunu dile getirdi.

Ziyaret yapılacak olan açılışları gerçekleştirmek üzere sonlandırıldı.

İlk yorumu siz yazın