TARIM BAKANINA ANZER BALI

-TARIM BAKANINA ANZER BALI -İKİZDERE-BALLIKÖY MUHTARI REMZİ GÜZEL TARIM BAKANINA DÜNYANIN EN DEĞERLİ BALINDAN 1 KG.HEDİYE ETTİ. İSMET KÖSOĞLU RİZE-Bazı temaslarda bulunmak için Rize’ye gelen Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya Anzer Balı hediye edildi. Rize’ye ilk kez geldiğini söyleyen Tarım Bakanı A.Eşref Fakıbaba’ya 1 Kg. Anzer Balı hediye ettiğini söyleyen İkizdere-Ballıköy(Anzer)köyü Muhtarı Remzi Güzel’Rizemize ilk..

Tarih : Okunma : 22 Defa Okundu... Yorum Yap

-TARIM BAKANINA ANZER BALI

-İKİZDERE-BALLIKÖY MUHTARI REMZİ GÜZEL TARIM BAKANINA DÜNYANIN EN DEĞERLİ BALINDAN 1 KG.HEDİYE ETTİ.

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Bazı temaslarda bulunmak için Rize’ye gelen Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya Anzer Balı hediye edildi.

Rize’ye ilk kez geldiğini söyleyen Tarım Bakanı A.Eşref Fakıbaba’ya 1 Kg. Anzer Balı hediye ettiğini söyleyen İkizdere-Ballıköy(Anzer)köyü Muhtarı Remzi Güzel’Rizemize ilk kez gelen Bakanımıza Rize’yi unutmaması için en değerli ürünümüz olan şifalı Anzer Balımızdan hediye ettim. Çayın Başkenti Rize’mizin Balın vatanı Anzerden Bakanımıza vereceğimiz en güzel hediye Anzer Balı olurdu. Bizde yakışanı yaptık. Bakanımız ilk kez Anzer Balı ile tanışmış oldu’dedi.

Ballı köy Muhtarı Remzi Güzel’in Tarım Bakanı Eşref Fakıbaba’ya Anzer Balı verdiğinde beraberinde Spor Bakanı O.Aşkın Bak ve Rize Valisi Erdoğan Bektaş’da hazır bulundu.

İlk yorumu siz yazın