TARİHTEN BİR YAPRAKLAR, YIL 1974- 1975  YILLAR ÖNCESİ.HEY GİDİ O GÜNLER  RİZE AMATÖR KARMASI

TARİHTEN BİR YAPRAK Necati DİLİ   /     ÇETİN KOLÇAK’IN ARŞİVİNDEN Çetin Hoca: Amatör maçlarımız ful çekerdi. Resimlerime baktıkça o zamanları hala yaşarım dedi. Bölge karması Rize genç takımı yıl 1969-1970 yer Rize Atatürk Stadyumu. O maçta Gümüşhane’yi 2-1 samsun ile 2-2 berabere kaldık. Eski tarihten bir yaprak diyen Kolçak resimde ayaktakiler; soldan sağa Tuncay Mataracı ,..

Tarih : Okunma : 277 Defa Okundu... Yorum Yap

TARİHTEN BİR YAPRAK

Necati DİLİ   /     ÇETİN KOLÇAK’IN ARŞİVİNDEN

Çetin Hoca: Amatör maçlarımız ful çekerdi. Resimlerime baktıkça o zamanları hala yaşarım dedi.

Bölge karması Rize genç takımı yıl 1969-1970 yer Rize Atatürk Stadyumu. O maçta Gümüşhane’yi 2-1 samsun ile 2-2 berabere kaldık. Eski tarihten bir yaprak diyen Kolçak resimde ayaktakiler; soldan sağa Tuncay Mataracı , Hasan, Cırcır Mehmet, Mustafa, Mehmet , Nejat , Cesarettin, İsmail , kaleci Engin – oturanlar; soldan sağa Fevzi Adil, Recep, Haluk, Çetin, Musa, Cemil, Çetin Hoca: Amatör maçlarımız ful çekerdi. Resimlerime baktıkça o zamanları hala yaşarım dedi.

19 Mayıs 1980 tarihindeki takım halinde törenlere katıldık. O yılda centilmenlik kupasını aldık. Ayaktakiler;  Köksal Anzerli (yönetici , merhum ), Cemil, Çetin Cesarettin,Burhan ( Merhum ), Medet, Engin , Hakkı ( Merhum ), yönetici Ahmet Kuvel takım kaptanı Ekrem (Namı diger Kıtır Ekrem) alt sıradakiler; Fevzi, kemençeci Salih, Hızır Aslan, Bülent. Yer Atatürk Stadyumu 19 Mayıs gösterilerinden önce 1970 tarihinde

YIL 1974- 1975  YILLAR ÖNCESİ

 

Necati DİLİ Çetin Kolçak ın arşivinden

 

1974-1975 senesinde yine Atatürk Stadyumunda Rizespor maçı öncesi oynadığımız Ardeşen maçı öncesi görüntümüz diyen Çetin  Kolçak o maçta Ardeşenspor’u 4-0 ile geçtik. 4.golü o tarihte Oktay ÇEVİK Esnafspor forması altında attı . Bu sezonda ( 1974-1975 ) Rize spor bizden Esnaf spor dan 7 oyuncu aldı. Bunlar: Mahmut, Recep, Kazım, Salih, Oktay, Maksut ve Süleyman idi. Hala o günleri bugünkü gibi hatırlıyorum. O sezon takım kaptanıydım. O sezon 7 arkadaşımın yanında Rizespor’a  alınmadığımdan üzgünüm. Dedi.

HEY GİDİ O GÜNLER  RİZE AMATÖR KARMASI

DIGITAL CAMERA

Necati DİLİ / Çetin Kolçak ın arşivinden

 

O günleri bize anlatan Çetin Hoca   şöyle dedi :

3-4-5 Aralık 1976 Samsun Amatör karmalar grup 1.lig müsabakaları o tarihlerde ki maçlarda Trabzon’a 1-0 yenildik. Trabzon adına golü Cengiz attı. Sinop’u 3-1 yendik. Gollerim Erol 2 Ali .. attı. Sivas’ı 3-2 yendik. Golleri Erol 2 Ali 1 kaydetti. Gruptan 2.olarak çıktık. Bu müsabakaları halen daha yaşıyorum, dün gibi hatırlıyorum. Ey gidi günler.” Dedi.

Resimde yer Samsunspor evler stadyumu. (1976)

3-5 Aralık 1976 Samsun Amatör Karması Grup birincilik maçları ve Takımdaki kadro ise şöyle :Ayaktakiler :Metin Dili ( Antrenör ) Gürbüz, Mustafa , Şeref , Ali , B.Ali , ( Kaptan Ömer Akmehmet ( Bölge müd. ) Orta Sıra : Erol , Çetin , Zafer , Sultan, Aziz , Recep Oturanlar : Temel , B. Ali, Muammer , Mehmet , Ali., Maksut , Hüseyin , Murat

DIGITAL CAMERA

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş