TANINMIŞ RİZELİ GAZETECİ TUZCU’NUN SAĞLIĞI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

TANINMIŞ RİZELİ GAZETECİ TUZCU’NUN SAĞLIĞI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ Çaykur genel Müdürlüğü, Basın ve Halkla İlişkiler Şubesinden emekli, Rize’nin en eski gazetecilerinden birisi olan Necatı TUZCU’nun geçirmiş olduğu sağlık sorunu Rize genelinde ve basın camiasında üzüntüye neden oldu. Haber ve Fotoğraf: Bayram Ali Kavalcı Tanınmış gazeteci Necati Tuzcunun, Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi..

Tarih : Okunma : 120 Defa Okundu... Yorum Yap

TANINMIŞ RİZELİ GAZETECİ TUZCU’NUN SAĞLIĞI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Çaykur genel Müdürlüğü, Basın ve Halkla İlişkiler Şubesinden emekli, Rize’nin en eski gazetecilerinden birisi olan Necatı TUZCU’nun geçirmiş olduğu sağlık sorunu Rize genelinde ve basın camiasında üzüntüye neden oldu.

Haber ve Fotoğraf: Bayram Ali Kavalcı

Tanınmış gazeteci Necati Tuzcunun, Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde devam eden tedavisiyle ilgili kamuoyunu bilgilendiren, iş insanı ve YRP Rize İl Başkanı ve gazeteci Necati Tuzcu’nun kayınbiraderi Mehmet Akif ZERDECİ; “Rize’nin sevilen simalarından uzun yıllardır basına hizmet etmiş değerli dostumuz ve eniştemiz Necati Tuzcu bey geçtiğimiz cuma günü yaşamış olduğu talihsiz bir kaza neticesi, yemek esnasında nefesine kaçan yemekten solunumu durmuş, acilen Ambulansla Rize devlet hastanesine kaldırılmış Ambülansta kalbi duran Tuzcu’ya yapılan müdahale ile tekrar hayata döndürülmüş ve Yeniden tedavi sürecine başlanmıştır. Daha sonra kaldırılmış olduğu Rize Araştırma hastanesi Yoğun Bakım Servisinde’ solunum cihazına bağlı entübe olarak yaşam mücadelesi vermeye devam etmektedir. Olayı duyan tüm sevenleri üzülmüştür. İnşallah en kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Dualarınızı istirham ediyoruz. Tüm yakınlarına, sevenlerine ve basın camiasına geçmiş olsun.” diye konuştu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş