Tam kapanma döneminde Aile Sağlığı Merkezlerimiz de hizmete devam edecek

Tam kapanma döneminde Aile Sağlığı Merkezlerimiz de hizmete devam edecek İlimiz genelinde içinde bulunduğumuz tam kapanma döneminde Aile Sağlığı Merkezlerimiz de hizmet vermeye devam etmektedir. Bu merkezlerimizde sadece 2. doz Sinovac (Çin) aşısı randevu ile yapılabildiği gibi normal hasta muayeneleri, gebe ve bebek izlemleri, çocuk aşılarının uygulanması aynı şekilde devam etmektedir. Fakat kapanma sürecinde olduğumuz..

Tarih : Okunma : 59 Defa Okundu... Yorum Yap

Tam kapanma döneminde Aile Sağlığı Merkezlerimiz de hizmete devam edecek

İlimiz genelinde içinde bulunduğumuz tam kapanma döneminde Aile Sağlığı Merkezlerimiz de hizmet vermeye devam etmektedir.

Bu merkezlerimizde sadece 2. doz Sinovac (Çin) aşısı randevu ile yapılabildiği gibi normal hasta muayeneleri, gebe ve bebek izlemleri, çocuk aşılarının uygulanması aynı şekilde devam etmektedir.

Fakat kapanma sürecinde olduğumuz için halkımızın aile hekimine gelip giderken sorun yaşamaması ve kolluk kuvvetlerince sorulduğunda gösterilebilmesi için hastanelerimizde olduğu gibi aile hekimlerimize de Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) veya 182 numaralı hat üzerinden randevu almak insanlarımıza büyük kolaylık sağlayacaktır.

Bu tedbir asla vatandaşımızın aile hekimine ulaşmasını kısıtlamak için değil, sağlık hizmeti almaya çalışırken cezai durum ile karşılamamaları için ön görülmüştür.

Böylece zorlu süreçte görevini cansiperane yapan kolluk kuvvetlerimize de yardımcı olmuş olacağ

İlk yorumu siz yazın