TAHA AKGÜL 2022 YILININ EN İYİ GÜREŞÇİSİ SEÇİLDİ

TAHA AKGÜL 2022 YILININ EN İYİ GÜREŞÇİSİ SEÇİLDİ Dünya Güreş Birliği(UWW)2022 yılında Dünya Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası ve Yaşar Doğu Turnuvasında Altın madalya kazanan güreşçimizi yılının güreşçisi seçti İSMET KÖSOĞLU Dünya Güreş Birliği(UWW)2022 yılında Dünya Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası ve Yaşar Doğu Turnuvasında Altın madalya kazanan güreşçimiz Taha Akgül’ü 2022 yılının Serbest Stil güreşçisi ilan etti. Dünya..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

TAHA AKGÜL 2022 YILININ EN İYİ GÜREŞÇİSİ SEÇİLDİ

Dünya Güreş Birliği(UWW)2022 yılında Dünya Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası ve Yaşar Doğu Turnuvasında Altın madalya kazanan güreşçimizi yılının güreşçisi seçti

İSMET KÖSOĞLU

Dünya Güreş Birliği(UWW)2022 yılında Dünya Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası ve Yaşar Doğu Turnuvasında Altın madalya kazanan güreşçimiz Taha Akgül’ü 2022 yılının Serbest Stil güreşçisi ilan etti.

Dünya Güreş Birliği tarafından yapılan açıklamada erkekler 125 kiloda Taha Akgül’ün 2022 yılında gösterdiği performans ve aldığı başarılarla en iyi serbest stil güreşçisi seçildiğini duyurdu.7 yıl sonra yeniden Dünya Şampiyonluğuna ulaşan ve toplamda 3 kez Dünya Şampiyonu olan Taha Akgül’ün 9 kez Avrupa,1 kezde Olimpiyat Şampiyonluğu bulunuyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş