TABİP ODALARI BEYOĞLU TERÖR SALDIRISINI KINADI

TABİP ODALARI BEYOĞLU TERÖR SALDIRISINI KINADI İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize-Artvin Tabipler Odası başta olmak üzere birçok Oda Başkanlığı İstanbul-Beyoğlu İstiklal Caddesinde ki hain PKK saldırısını kınama açıklamasında bulundu. İstanbul’da meydana gelen saldırı hakkında Tabipler Odasının açıklaması şöyle.’’ İstanbul Taksim İstiklal Caddesindeki alçakça PKK saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve sevdiklerine sabır diler, yaralanan vatandaşlarımıza da..

Tarih : Okunma : 33 Defa Okundu... Yorum Yap

TABİP ODALARI BEYOĞLU TERÖR SALDIRISINI KINADI

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize-Artvin Tabipler Odası başta olmak üzere birçok Oda Başkanlığı İstanbul-Beyoğlu İstiklal Caddesinde ki hain PKK saldırısını kınama açıklamasında bulundu.

İstanbul’da meydana gelen saldırı hakkında Tabipler Odasının açıklaması şöyle.’’ İstanbul Taksim İstiklal Caddesindeki alçakça PKK saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve sevdiklerine sabır diler, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.

Türk Milleti bir kez terörün hain yüzü ile karşılaşmıştır. İnsanların en temel hakkı olan yaşam hakkını hedef alan terör saldırılarını ve arkasındaki hain örgütleri, Türk Silahlı Kuvvetlerine attıkları iftiralarla onları cesaretlendiren yerli işbirlikçilerini ve destekleyicilerini bir kez daha lanetliyoruz.

Birlik ve beraberliğimize yapılan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır.

Türkiye Cumhuriyetinin terörle mücadelesinde devletimizin ve milletimizin her zaman yanındayız,.

Tabip Odaları-Afyonkarahisar, Amasya, Aksaray, Erzurum, Giresun, Kahramanmaraş, Karaman, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Konya, Kütahya, Malatya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Tokat, Uşak, Yozgat.

Hekim Dernek, Sosyal platform ve Sendikalar-14 Mart Tıbbiyeliler Derneği, Milliyetçi Hekimler Derneği, Türk Hekimleri Birliği, Bağımsız Hekimler Birliği.

İlk yorumu siz yazın