SÜTLÜOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU RAFTİNG TAKIMINI ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

SÜTLÜOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU RAFTİNG TAKIMINI ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, 11-14 Haziran 2015 Tarihleri Arasında, Rize-Ardeşen Fırtına Deresinde Yapılan 2015 IRF EURO CUP Avrupa U-19 Rafting Şampiyonasında, Avrupa Şampiyonu Olan Rafting Takımının Antrenör Ve Sporcularını Altınla Ödüllendirdi. Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı İmdat Sütlüoğlu, Çaykur..

Tarih : Okunma : 24 Defa Okundu... Yorum Yap

SÜTLÜOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU RAFTİNG TAKIMINI ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, 11-14 Haziran 2015 Tarihleri Arasında, Rize-Ardeşen Fırtına Deresinde Yapılan 2015 IRF EURO CUP Avrupa U-19 Rafting Şampiyonasında, Avrupa Şampiyonu Olan Rafting Takımının Antrenör Ve Sporcularını Altınla Ödüllendirdi.

Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı İmdat Sütlüoğlu, Çaykur brifing salonunda düzenlemiş olduğu ve bir kısım televizyonlar tarafından da canlı olarak yayımlanan basın toplantısının ardından, 11-14 Haziran 2015 tarihlerinde, Ardeşen-Fırtına vadisinde yapılan, 2015 IRF EURO CUP Avrupa U-19 Rafting Şampiyonasında, Avrupa Şampiyonu olan takımının Antrenörü Rıza Avcı ve sporcuları, İrfan Nurullah Aslan, Fatih Özkan, İmam Rabbani Yıldız, Samet Akyıldız ve Yavuz Selim Öztürk’ü tebrik ederek, altınla ödüllendirdi.

Çaykurspor Kulübü Başkanı İmdat Sütlüoğlu, “Rafting sporunu Ardeşen Belediye Başkanlığım döneminde ilimize ve şehrimizin en önemli deresi ve cazibeli vadisi olan, Ardeşen ilçemize, dahası her yıl dünyada gerek yüksek adrenali nedeniyle, gerekse doğa ve suyla iç içe olunması nedeniyle en çok tercih edilen spor branşlarından olan Rafting ve Kano sporunu bölgemize kazandırmanın mutluluğunu hep yaşamaktayım. Rahmetli Valilerimizden Recep Yazıcıoğlu bu çalışmalarımda bizlere destek ve örnek olmuştur. Bu vesileyle tekrar, tekrar rahmet ve şükranlarımla kendisini yâd ediyorum. Benimde izlediğim, U-19 Rafting Avrupa şampiyonasında 7 ülkenin takımının eleyerek, Avrupa Şampiyonu olan kulübümün bu genç sporcularıyla ne kadar övünsek azdır. Yarışmaları yüzlerce yerli ve yabancı turistler büyük bir zevk ve heyecanla seyrettiler. Rafting sporu ilimizin dere ve vadileri turizmi için bulunmaz bir nimettir. Bunun kıymetini bilerek bu spor branşımıza hep birlikte yatırım yapmalıyız. Avrupa Şampiyonluğunu ülkemize, ilimize ve kulübümüze kazandıran sporcularımızı ve ailelerini bir kez daha tebrik ediyor, her yıl başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. ”dedi. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın