SÜPER LİG DEN PAZARSPOR’A

SÜPER LİG DEN PAZARSPOR’A Pazarspor ara transfer de Kayseri Erciyesspor dan Tayyip ve Tuğay’ı kiraladı. Transferin bitimine kısa süre kala çalışmalarını hızlandıran Pazarspor Süper lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor dan Tayyip Kanarya ve Tuğay Adamcıl’ı sezon sonuna kadar kiraladı. Kahraman Maraş ve Kayseri formaları giyen Tuğay Adamcıl 1993 doğumlu orta sahada görev almakta…

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

SÜPER LİG DEN PAZARSPOR’A

Pazarspor ara transfer de Kayseri Erciyesspor dan Tayyip ve Tuğay’ı kiraladı. Transferin bitimine kısa süre kala çalışmalarını hızlandıran Pazarspor Süper lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor dan Tayyip Kanarya ve Tuğay Adamcıl’ı sezon sonuna kadar kiraladı. Kahraman Maraş ve Kayseri formaları giyen Tuğay Adamcıl 1993 doğumlu orta sahada görev almakta. Tayyib Kanarya ise 1995 doğumlu forvet oyuncusu.
Mavi Beyazlı ekip ayrıca Nezir Özer ile de yollarını ayırdı. Pazarspor 2. Başkanı Genel Sekreter Doğan İnce Transferin son gününde kadromuzda eksik mevkilere takviyeler yapıyoruz. Şafak Bayraktar, Hasan Erdi Aslan, Gazanfer Aydın ve Ali Görkem Aydın’ın ardından bu günde Kayserispor dan Tayyip ve Tuğay’ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuza dahil ettik. Ayrıca Alt yapıdan Cem Aktaş’ı bu gün profesyonel yaparak A takım kadromuza dahil ettik. Yine Nezir Özer ile de karşılıklı sözleşmeleri fesih ederek yollarımızı ayırdık. İnşallah Pazar günü oynayacağımız Hatay maçını kazanarak kayıplarımızı telafi edip kendimizi taraftarımıza affettireceğiz” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş