SÜLEYMAN KALAFATOĞLU ALT YAPI TEKNİK SORUMLUSU ( geçmişten yapraklar )

SÜLEYMAN KALAFATOĞLU ALT YAPI TEKNİK SORUMLUSU   1975 Senesinde Çay kur Rize spor miniklerde futbola başlayan Süleyman KALAFATOĞLU  2 yıldan beri Çay kur Rize spor Alt yapısında Antrenörlük yapmaktadır 1963 doğumlu olan Süleyman Kalafatoğlu Evli ve bir erkek çocuk babası.Futbola 1975 senesinde Rize spor alt yapısında Miniklerde başladı.Daha sonra A kadroda 1979-1980 yılları arasında Yükselen..

Tarih : Okunma : 217 Defa Okundu... Yorum Yap

SÜLEYMAN KALAFATOĞLU ALT YAPI TEKNİK SORUMLUSU

 

1975 Senesinde Çay kur Rize spor miniklerde futbola başlayan Süleyman KALAFATOĞLU  2 yıldan beri Çay kur Rize spor Alt yapısında Antrenörlük yapmaktadır

1963 doğumlu olan Süleyman Kalafatoğlu Evli ve bir erkek çocuk babası.Futbola 1975 senesinde Rize spor alt yapısında Miniklerde başladı.Daha sonra A kadroda 1979-1980 yılları arasında Yükselen Kalafatoğlu Daha sonra yaklaşık 9 sene Rize sporda görev yaptım diyen Kalafatoğlu  ve kaptanlık mevkisine kadar geldim . Daha sonra Gaziantep sporda 2 yıl futbol oynadım. Daha sonra Konya sporda 2 yıl futbol oynadıktan sonra Galata spora gittim ve oradan Beylerbeyi , Anadolu Hisarı ve  futbolu bırakarak kursa gittim.A diploması aldım İlk Antrenörlüğüme Ümraniye sporda başladım.Daha sonra Çavuş başı sporu ç alıştırdım.Daha sonra Hasan Vezire yardımcı hoca olarak Çorlu spora gittim.O sene Çorlu sporda şampiyonluk yaşadım.ve 2ilig B gurubuna çıktık. Daha sonra Rize ye döndüm. Iğdır spor teknik Direktörlüğü yaptım.Oradan Rize ye gelip yuvamıza döndük. 2 Yıl Çay Kur Rize spor alt yapıda  Antrenörlük yapmaktayım.Amacımız gençlerimizi Ç.Rize spora kazandırmak . Onları iyi bir yerlere getirmektir.Arkadaşlarla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz dedi.

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş