SUCUK ,EKMEK BAHANE..SONUÇ ŞAHANE‏

SUCUK ,EKMEK BAHANE..SONUÇ ŞAHANE Her iki takım açısından altı puanlık değerinde olan maçta  gülen konuk takımımız  Ç.Rizespor oldu..Hafta içersin de ev sahibi takımın maçın önemi bakımından taraftarına yapmış olduğu bedava bilet ve  sucuk ekmek kampanyası  ile maça seyirci çekmeye çalışan Erciyeş yönetimi değil sucuk  ile pastırma  açık büfe  bile yapsa bu maçın sonucu değişmezdi..  ..

Tarih : Okunma : 50 Defa Okundu... Yorum Yap

SUCUK ,EKMEK BAHANE..SONUÇ ŞAHANE

Her iki takım açısından altı puanlık değerinde olan maçta  gülen konuk takımımız  Ç.Rizespor oldu..Hafta içersin de ev sahibi takımın maçın önemi bakımından taraftarına yapmış olduğu bedava bilet ve  sucuk ekmek kampanyası  ile maça seyirci çekmeye çalışan Erciyeş yönetimi değil sucuk  ile pastırma  açık büfe  bile yapsa bu maçın sonucu değişmezdi..

                                 Oyuna aşırı motivasyon   ile çok hızlı başlayan ev sahibi takım aşırı stres den  de biraz fazla sertliğe gidince ilk on dakika dan sonra oyuna ağırlığı koyan atmacalar  bu sezon 2. güzel ortasını yapan Orhan ve bunu tamamlayan Kweuke  ile bir an da gardı düşen ev sahibi takım dağınık oynamaya başlayınca  daha sakin ve ayağa pas yapan Ç.Rizespor karşısında  teslim bayrağını da çekmiş oldu. İkinci gol öncesi ofsayt ve bariz penaltı da olmasa  bile daha önce Ç.Rizespor maçlarında çok kötü bir idare gösteren hakem halis öz kahya bunların etkisi altında kalmış olsa da daha sonra Ç.Rizespor’un mutlak penaltısını es geçti..
                                     Hikmet hoca ve ekibi bu maça takımı çok iyi hazırladığı belli .özellikle  ikinci yarıda  dağınık ordu gibi ne yapacağını bilmeden saldıran Erciyeş takımı tarihi bir fark yiye bilirdi.. Oyuncularımızın kazanma aşkı ve bu birliği devam ettiği sürece bu takım daha iyi yerlere de gelecektir..Ev sahibi Erciyeş takımının en büyük hatası bana göre Mehmet Özdilek ile anlaşıp lige devam etmesi olacak ki. Ç.Rizespor daki başarısızlığının  tesadüf olmadığını  burada da göstermiş oldu..    Kendisinin   Rize den ayrılırken söylemiş olduğu ‘kılıçla yaşayan,kılıçla ölür lafı da böylece kimin haklı kimin haksız olduğunun bir kanıtı olarak  ..”sakla samanı gelir bu lafın zamanı ”diyerek kendisine iade ediyoruz..
                                      HASAN KARAAHMETOĞLU

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş