SOLO TÜRK RİZE SEMALARINDA GÖSTERİSİNİ YAPTI

SOLO TÜRK RİZE SEMALARINDA GÖSTERİSİNİ YAPTI Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi olarak bilinen SOLO TÜRK, Rize Valiliği’nin talebi ve Rize Belediyesi’nin katkılarıyla Rize’de nefes kesen bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Rize İslampaşa Mahallesi sahilinde saat 16.00 itibariyle gösterisine başlayan SOLO TÜRK akrobasi uçağı, birbirinden güzel hareketleri yaparken, gösteriyi izleyen kalabalık ise alkışlarla desteğini esirgemedi. Unutulmaz anların..

Tarih : Okunma : 42 Defa Okundu... Yorum Yap

SOLO TÜRK RİZE SEMALARINDA GÖSTERİSİNİ YAPTI

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi olarak bilinen SOLO TÜRK, Rize Valiliği’nin talebi ve Rize Belediyesi’nin katkılarıyla Rize’de nefes kesen bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

Rize İslampaşa Mahallesi sahilinde saat 16.00 itibariyle gösterisine başlayan SOLO TÜRK akrobasi uçağı, birbirinden güzel hareketleri yaparken, gösteriyi izleyen kalabalık ise alkışlarla desteğini esirgemedi.

Unutulmaz anların yaşandığı gösteriyi, Rize Valisi Kemal Çeber ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’de kalabalık grubun arasından izlediler.

Rize Belediye Başkanı Metin gösteri sonunda gazetecilere yapmış olduğu açıklamada, “Uçakları kullanan pilotlarımızın üzerinde olan 5 bin yıllık ruh ile izlediğimiz bu hareketler yapılmaktadır. Bundan sonra da Rize’mize bu etkinlikleri getirmeye gayret edeceğiz.

Bu kadar büyük bir ilginin olacağını düşünmüyordum. Müthiş bir ilgi var. Gösteriyi izlerken tüylerimiz ürperdi. Devletimizin gücünü ve himayesini hissetmiş olduk. Solo Türk ekibine ve Hava Kuvvetleri komutanlığında teşekkür ediyoruz. Halkımızın da bu güzel ilgisine teşekkür ediyoruz. Bu sadece bir etkinliğe gösterilen ilgi değil, askere ve devlete gösterilen ilginin bir tezahürüdür.” dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş