SKORA ALDANMAYIN……

SKORA ALDANMAYIN…… NATURMEN Herbalist       ÇAYKUR Rizespor,ligin 3.haftasında deplasmanda Malatyaspor’u farklı yenerken lig de ilk galibiyetini alırken oyun olarak yine vasat görünüm çizdi. Deplasman da farklı kazanan bir takım da yine problemler devam ediyor. Bu galibiyet yanlış giden ve görünen eksikleri  kapatmıyor. Ç.Rizespor bu galibiyet rağmen oturmuş bir takım havasın da görünmüyor..Bu teknik..

Tarih : Okunma : 36 Defa Okundu... Yorum Yap
SKORA ALDANMAYIN……
NATURMEN Herbalist
      ÇAYKUR Rizespor,ligin 3.haftasında deplasmanda Malatyaspor’u farklı yenerken lig de ilk galibiyetini alırken oyun olarak yine vasat görünüm çizdi. Deplasman da farklı kazanan bir takım da yine problemler devam ediyor. Bu galibiyet yanlış giden ve görünen eksikleri  kapatmıyor. Ç.Rizespor bu galibiyet rağmen oturmuş bir takım havasın da görünmüyor..Bu teknik adam ve kadro ile de bu iş zor görünüyor..Yine yapılan transferlerin ihtiyaç olan yerlere göre yapılmadığı bu maçta da daha belirgin olarak ortaya çıktı. Oyunun genelin de vasat ev sahibi takım karşısın da üstün gözükmesine rağmen hırs ve mücadele bakımın dan bu takım  bu ligin tozunu atar veya şampiyonluğa oynar bir görüntü vermeyen ekibimiz  oyunun  büyük bölümün de eksik oynayan rakibi karşısın da sonuca rahat gitti…
                     Kaleci Tarık belki de hayatının en rahat maçlarından birini oynadı…defans da Bahadır ile bu iş yürümez diye diye dilimize tüy bitti.. bu oyuncu ağır ve  zorlu rakipler karşısın da  daha büyük hatalar yapabilir.. İlk defa sağ bek de oynayan  Kerem kalafat bana göre başarılı oynarken Bülent hoca tarafından niye dışarı alındı diye sormak  gerekir…Yine Mithat pala iyi oynarken  oyuna girdikten sonra saha da gezen Alper’in oyuna alınması da  bu Bülent hocanın  gerek taktiksel  gerek oyuncu değiştirme ve oyunu okuma bakımın dan bir kez daha sınıf da kaldığının en büyük ispatıdır. Yeni alınan santrafor Vanden hurk iki penaltı  gölü atmasına rağmen başka bir şey yapmadı. Henüz kapalı kutu…Öyle adam eksilten ,sprinter bir oyuncu değil….Yine maç boyunca  Sefa yılmaz hiç bir şey yapmadı. Sonuç olarak kazanan her zaman haklıdır ama bu oyun ve kadro ile  bu takım şampiyonluğa oynayamaz..
                Ev sahibi takım Malatya spor transfer yasağı nedeni ile  zor günler geçiriyor.. Bu kadrodan fazla bir şey beklenmez ve bu takım lig de kalmaya ancak oynar….
               HASAN KARAAHMETOĞLU

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş