Şehit Uzman Onbaşı Halis Sayın İçin Memleketi Niğde’de Tören Düzenlendi

Niğde (CUHA) – Suriye’de, teröristler tarafından yapılan saldırıda yaralanmasının ardından tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Onbaşı Halis Sayın, Niğde’ye bağlı Orhanlı Kasabasında düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Uzman Onbaşı Halis Sayın için öğlen namazına müteakip kasaba meydanında düzenlenen cenaze törenine, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek,  Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz..

Tarih : Okunma : 12 Defa Okundu... Yorum Yap

Niğde (CUHA) – Suriye’de, teröristler tarafından yapılan saldırıda yaralanmasının ardından tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Onbaşı Halis Sayın, Niğde’ye bağlı Orhanlı Kasabasında düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Uzman Onbaşı Halis Sayın için öğlen namazına müteakip kasaba meydanında düzenlenen cenaze törenine, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek,  Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Kırıkkale Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Protokol Üyeleri ve Şehit ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Uzman Onbaşı Halis Sayın’ın özgeçmişinin okunduğu törende kıldırılan cenaze namazı sonrası naaşı, belde şehitliğine defnedildi.

Törenin ardından gerçekleştirilen defin sonrası Vali Yılmaz Şimşek ve  Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu tarafından Türk bayrağı ve şehidin fotoğrafı ailesine takdim edildi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş