Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Mezarı Başında Dualarla Anıldı

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Mezarı Başında Dualarla Anıldı 11 Aralık 2018 günü makamında uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ verdi,ölümünün 1.seneyi devriyesinde kabrinin bulunduğu Mersin’in Mezitli ilçesinde ve şehit Emniyet Altuğ Verdi polis okulunda düzenlenen anma töreni ile yad edildi 11 Aralık 2018 günü makamında uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Rize..

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Mezarı Başında Dualarla Anıldı

11 Aralık 2018 günü makamında uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ verdi,ölümünün 1.seneyi devriyesinde kabrinin bulunduğu Mersin’in Mezitli ilçesinde ve şehit Emniyet Altuğ Verdi polis okulunda düzenlenen anma töreni ile yad edildi

11 Aralık 2018 günü makamında uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ verdi,Ölümünün 1. seneyi devriyesinde kabrinin bulunduğu Mersin Mezitli ilçesinde ve şehit Emniyet Altuğ verdi polis okulunda tören düzenlendi.

Rize’de, silahlı saldırıda şehit olan İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ın katılımı ile Mersin’de mezarı başında anıldı. Şehit Altuğ Verdi’nin eşi Leyla Verdi gözyaşlarını tutamadı.

Anmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Aktaş, Bundan bir yıl önce Rize Emniyet Müdürü iken kalleş bir saldırıda şehit verdiğimiz Altuğ Verdi şehidimizin sene-i devriyesinde mezarı başında yakınlarıyla, meslektaşlarıyla, sevenleriyle yad ettik, dualar ettik. Allah rahmet eylesin. Allah bizleri şehitlerimizi mahcup etmeyi nasip etmesin. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin dedi.

Okunan kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından, ikinci tören isminin verildiği Şehit Emniyet Altuğ verdi polis okulunda yapıldı.

Günün önem ve anlam ifade eden konuşmalarını Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Mersin Valisi Ali İhsan Su Yaptı. Tören okunan kur’an-ı Kerim ve yapılan mevlidin ardından sona erdi.

Anma töreni sonrasında misafirlere yemek ikram edildi.

Törene Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Daire Başkanları birim amirleri, müdürler, Şehit Altuğ verdi’nin eşi Leyla Verdi, babası Ertuğrul Verdi,kardeşi Ertunç Verdi ile çok sayıda yakını ve vefalı dostları iştirak etti.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Şehit Altuğ verdi polis okulunda anı defterini imzaladı.

Osman Köseoğlu

Mersi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş