Şehit Altuğ Verdi Adına Rize’de Anlamlı koşu

  11 Aralık 2018 günü makamında uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin ölümünün 1. Yılı anma etkinlikleri çerçevesinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde Şehit Emniyet Müdürü Altuğ verdi ve şehitler için anma koşusu Rize’de düzenlendi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencileri Hüseyin Gültekin ve Muhammed..

Tarih : Okunma : 27 Defa Okundu... Yorum Yap

 

11 Aralık 2018 günü makamında uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin ölümünün 1. Yılı anma etkinlikleri çerçevesinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde Şehit Emniyet Müdürü Altuğ verdi ve şehitler için anma koşusu Rize’de düzenlendi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencileri Hüseyin Gültekin ve Muhammed Ali Karaosman organizatörlüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen Şehit Altuğ Verdi Koşu etkinliğene, Rize milletvekili Muhammet Avcı, Rize Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran,Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize Baro Saşkanı Ümit peçe,Rize Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik,Rize Gençlik Merkezi müdürü Yasin Çakmakçı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi,Muhendislik Fakültesi kurucu Dekanı Prof.Dr.Adnan Midilli, Rektör yardımcıları Ali Bilgin, Ahmet İshak Demir, Rize Sahil Güvenlik Komutanı Hüseyin kepekli,Rize sivil toplum ilişkiler müdür vekili Yaşar Yıldız,Rizevizyon imtiyaz sahibi Osman Köseoğlu ve çok sayıda öğrenciyle birlikte,Şehit Altuğ Verdi’nin çok az sayıda vefalı dostu katıldı..

Vali yardımcısı Ahmet Dalkıran’ın Cumhuriyet Caddesi’nde verdiği startın ardından 120 sporcu, 2,5 kilometrelik parkurda koştu. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi önünde tamamlanan koşu sonrası aynı mesafeyi protokol üyelerinin bazıları koşarak bazıları ise vatandaşlarda yürüyerek tamamladı.

ERKEKLERDE DERECEYE GİRENLER

Yarışı erkeklerde Beytullah Yanbay birinci, Hasan Onur Önder ikinci, Tahir Burkan üçüncü tamamladı. Kadınlarda ise Rabia Akdemir birinci, Nisan Kırbayır ikinci, Hamiyet Demirel de üçüncü sırayı aldı.

Dereceye girenlere ödülleri ,Rize Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran,Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman,Rize Baro Başkanı Ümit Peçe,RTRÜ Rektör yardımcıları Ali Bilgin ve Ahmet İshak Demir verdi.

Vali yardımcısı Ahmet Dalkıran yaptığı kısa konuşmada. Şehit Emniyet müdürü Altuğ Verdi’nin sporu ve gençleri seven birisi olduğunu, Rize’de görev yaptığı dönemde’de kendisinin herkes tarafından çok sevildiğini vurgulayarak,Bugün burada bu etkinliğe katılarak bunu bir kez daha gösterdiniz. Her zaman halkla birlikte, gençlerle iç içe olan bir kimseydi. Onun yürüdüğü yolda gençlerimiz inşallah yürümeye devam edecektir.

Çarşamba günü Rize Ziraat Çaykur Caminde Şehit Altuğ Verdi adına okutulacak mevlidi şerif ve 13 Aralık Cuma günü Çayeli’nde Kütüphane açılışında herkesi bekliyoruz diyerek sözlerini tamamladı .

RİZE’DE YAPILACAK ANMA PROGRAMLARI

Rize’de 11 Aralık çarşamba gün ÇAYKUR Ziraat Camii’nde şehit Altuğ Verdi ve tüm Şehitler için mevlit-i Şerif okunacak. Ayrıca 13 Aralık Cuma günüsaat 10.00’da Çayeli Fen Lisesi kız pansiyonun ‘da Şehit Altuğ Verdi kütüphanesinin açılışı yapılacak.

MERSİNDE YAPILACAK ANMA PROGRAMLARI

Mersin’in Mezitli ilçesinde ‘ki anma etkinlikleri ise, 11 Aralık Çarşamba günü saat 09.00 kabri başında okunacak Kur’an-ı Kerim ve yapılacak dualarla başlayacak,ardından isminin verildiği,Mersin Şehit Altuğ Verdi Polis Okulunda saat 11.00 anma programıdüzenlenecek.

Haber:Osman Köseoğlu

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş