ŞEFİK AYGÖL VE ALPER BALCI 1.SINIF MÜLKİ AMİRLİĞE YÜKSELDİ.

ŞEFİK AYGÖL VE ALPER BALCI 1.SINIF MÜLKİ AMİRLİĞE YÜKSELDİ. İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize de geçtiğimiz yıllarda Vali Yardımcısı olarak Şefik AYGÖL’ün İkizdere Kaymakamı olarak Alper BALCI’nın 1.sınıf Mülki İdare amirliğine terfi ettirilmesi sevinçle karşılandı. 2013-2015 yılları arasında Rize de Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Sekreteri olarak yaptığı başarılı görevi sonrası Fahri Hemşerilik Beratı verilerek İçişleri..

Tarih : Okunma : 30 Defa Okundu... Yorum Yap

ŞEFİK AYGÖL VE ALPER BALCI 1.SINIF MÜLKİ AMİRLİĞE YÜKSELDİ.

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize de geçtiğimiz yıllarda Vali Yardımcısı olarak Şefik AYGÖL’ün İkizdere Kaymakamı olarak Alper BALCI’nın 1.sınıf Mülki İdare amirliğine terfi ettirilmesi sevinçle karşılandı.

2013-2015 yılları arasında Rize de Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Sekreteri olarak yaptığı başarılı görevi sonrası Fahri Hemşerilik Beratı verilerek İçişleri Bakanlığında Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığına atanan Şefik AYGÖL ile 2005-2006 yıllarında İkizdere Kaymakamı olarak görev yapan Kaymakam Alper BALCI 1.sınıf Mülki İdare Amirliğine yükseltildi.

İçişleri Bakanlığı Müdürler Encümeninin 30.11.2017 tarih ve 2017/2 sayılı kararı ile 29 Mülki İdare Amiri 30.11.2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1.sınıf Mülki İdare Amirliğine yükseltildi.1.sınıf Mülki İdari Amirliğe yükseltilen 29 Mülki İdareci arasında Rize de geçmiş yıllarda görev yapmış ve hizmetleriyle iz bırakmış çok sevilen iki güzide insanın terfi ettirilmesi Rize’de sevinçle karşılandı.

İlk yorumu siz yazın