SARIKAMIŞ’TA MEVLİDDEN ÇIKAN ÇAYKUR TANITIM TIRNA KOŞTU

SARIKAMIŞ’TA MEVLİDDEN ÇIKAN ÇAYKUR TANITIM TIRNA KOŞTU Çaykur’un reklam, tanıtım ve tadım tırı, her yıl olduğu gibi bu yılda 2-3-4 Ocak 2015 tarihlerinde başlayan, Sarıkamış Şehitlerinin 100. Yıl “Türkiye Şehitleriyle Yürüyor” anma programı kapsamında anma törenlerine katılacak olan binlerce kişiye, kar, buz, yağmur, çamur demeden -5 derecede soğuk altında sicak çay ikramı vermeyi sürdürüyor. Çaykur,..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

SARIKAMIŞ’TA MEVLİDDEN ÇIKAN ÇAYKUR TANITIM TIRNA KOŞTU

Çaykur’un reklam, tanıtım ve tadım tırı, her yıl olduğu gibi bu yılda 2-3-4 Ocak 2015 tarihlerinde başlayan, Sarıkamış Şehitlerinin 100. Yıl “Türkiye Şehitleriyle Yürüyor” anma programı kapsamında anma törenlerine katılacak olan binlerce kişiye, kar, buz, yağmur, çamur demeden -5 derecede soğuk altında sicak çay ikramı vermeyi sürdürüyor.

Çaykur, reklam, tanıtım ve tadım ikramı tırı, Sarıkamış şehitlerini anma programının ilk gününde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, Sarıkamış Kazım Karabekir Camisinde gerçekleşen ve TRT ve Diyanet TV’den canlı yayınla verilen, “Mevlidi şerif ve 100 bin hatim” programının gerçekleşmiş olduğu caminin önüne, Çaykur görevlileri sıcak çay ikramının yapıldığı tırı çekerek, mevlit öncesi ve mevlit sonrası binlerce vatandaşa sıcak çay ikramında bulundu. Mevlide katılan binlerce kişi mevlidin sonunda, sıcak bir çayla ısınmak için Çaykur çay ikramı tanıtım tırına koştu.

Sarıkamış Şehitlerinin 100. Yıl anma programına katılmak için, Türkiye’nin dört bir yanından Kars, Sarıkamış’a gelen binlerce yerli, yabancı halk ile yine anma programlarında çoğunluğu Sarıkamış, Kars ve komşu illerden gelen binlerce, vatandaş, davetli ve görevli kişiler, Çaykur tanıtım tırının her yıl programlar boyunca birçok noktada vermiş olduğu sıcak çay ikramının Sarıkamış şehitlerine ve bölge insanına vermiş olduğu kıymetinin ifadesi olarak gördüklerini dile getirdiler. Kars Valisi Günay Özdemir, Kars Milletvekilleri Ahmet Aslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz ve daha birçok üst düzey bürokrat, sanatçı, akademisyen, sporcu ve öğrenciler, büyük bir beğeni ve damak tadıyla, diğer çaylardan farklı bir lezzete sahip olan Çaykur çayını sınırsız bir şekilde, Rize’den gelerek alışık olmadıkları bu soğukta anma programları boyunca kusursuz bir şekilde, tüm halkımıza, misafirlerimize ve bizlere ikram etme imkânını tanıyan, Çaykur Genel Müdürü, Çevre Eski Bakanı İmdat Sütlüoğlu ve ekibine tebrik ve teşekkürlerimizi iletiyoruz dediler. Haber: Bayram Ali Kavalcı/

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş