SANA YAĞINA YÜZDE ON TEREYAĞI KATIP MUHLAMA YAPANLAR KAYBOLUN

KARADENİZLİ ÜNLÜ MİMAR ERKAN İNCE’DEN VERYANSIN*ANGUT KAFALI HESCİLER *DSİ; ALLAH CEZANI VERSİNDoğu Karadeniz’den yeni döndüm. Derelere kanalizasyonlarını akıtanlara yazıklar olsun.3-5 m2 daha arazisini çoğaltmak için devletten dereye duvar isteyenlere yazıklar olsun.Adam istedi diye arazisine beton duvar çeken devlet sana da yazıklar olsun.DSİ, Allah cezanı versin, Arhavi’de o güzel derelere o betonları döken beton kafalar. Defolun!Dünyanın..

Tarih : Okunma : 57 Defa Okundu... Yorum Yap

KARADENİZLİ ÜNLÜ MİMAR ERKAN İNCE’DEN VERYANSIN
*ANGUT KAFALI HESCİLER


  • *DSİ; ALLAH CEZANI VERSİN
    Doğu Karadeniz’den yeni döndüm. Derelere kanalizasyonlarını akıtanlara yazıklar olsun.
    3-5 m2 daha arazisini çoğaltmak için devletten dereye duvar isteyenlere yazıklar olsun.
    Adam istedi diye arazisine beton duvar çeken devlet sana da yazıklar olsun.
    DSİ, Allah cezanı versin, Arhavi’de o güzel derelere o betonları döken beton kafalar. Defolun!
    Dünyanın en güzel köşesini mahvetmek için elinden geleni yapanlar, gübre diye bildiğimiz zehri çaya verip verim mi artırıyorsunuz? E be salaklar, kuş yok, solucan yok, böcek ( yararlı) kalmamış, toprak bitmiş.. Sadece vampir kelebek.
    Hepiniz defolun.
    Gördüğüm kadarıyla, çay bahçelerinin tapu sahipleri beton kutularında marketten yumurta isterken, yarıcı denen işçiler pek yakında bir toprak reformu gerçekleştirecek.
    Yaylaları turizme açmak iyi bir şey imiş gibi yer yere turistik tesis dolduranlar, sana yağına %10 tereyağı karıştırıp muhlama diye yutturanlar. Hepiniz.
    Kaybolun gözümün önünden.
    Angut kafalı HES çiler!
    Lisansınız var diye gözlerinizi para bürümüş ama hiçbiriniz para kazanamadığınız gibi, hepiniz öbür dünyada cehennemin dibini boylayacaksınız. Dereleri borulara hapsetme yetkisi devlette yoktur. Devletin böyle bir yetkisi yoktur. Bunu her kim yapıyorsa, açıkça zorbadır.
    Zorbaya devlet denmez.
  • F.SULTAN KAR

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş