SALVADER’DEN BAŞKAN GENÇ VE EĞİTİMCİ KÖSE’YE ZİYARET

SALVADER’DEN BAŞKAN GENÇ VE EĞİTİMCİ KÖSE’YE ZİYARET Kısa adı SALVADER olan Salarha Vadisi Yenişehir Kalkındırma ve Dayanışma Derneği, önce Müdür Şükür Köse’ye ardından Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’e ziyarrete bulundu. Merkezi Rize’de bulunan SALVADER Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Toptan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Müdür Şükür Köse’ye hayırlı olsun ziyaretlerinde..

Tarih : Okunma : 32 Defa Okundu... Yorum Yap

SALVADER’DEN BAŞKAN GENÇ VE EĞİTİMCİ KÖSE’YE ZİYARET

Kısa adı SALVADER olan Salarha Vadisi Yenişehir Kalkındırma ve Dayanışma Derneği, önce Müdür Şükür Köse’ye ardından Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’e ziyarrete bulundu.

Merkezi Rize’de bulunan SALVADER Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Toptan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Müdür Şükür Köse’ye hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular. Müdür Şükür Köse ile makamıda bir süre sohbet eden SALVADER Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ardından Müdür Şükür Köse ile birlikte Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet metin Genç’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Başkan Av. Ahmet Metin Genç, Müdür Şükür Köse ve SALVADER Derneği Yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Haber: Bayram Ali Kavalcı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş