SALARHA VE RİZE ÖZEL İDARE SPOR İLK HAFTA DEPLASMANDA, ÇAYELİ SPOR RİZE’DE OYNAYACAK

Bölgesel Amatör Lig Kura ve Fikstür Çekimi Yapıldı 2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) kura ve fikstür çekimi TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapıldı. Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 1.Grup’ta Rize’yi Salarhaspor, Çayeli Spor ve Rize Özel İdare Spor temsil edecek.   Rize ekipleri Salarha, Çayeli Spor ve Rize Özel İdare..

Tarih : Okunma : 84 Defa Okundu... Yorum Yap

Bölgesel Amatör Lig Kura ve Fikstür Çekimi Yapıldı

2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) kura ve fikstür çekimi TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapıldı. Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 1.Grup’ta Rize’yi Salarhaspor, Çayeli Spor ve Rize Özel İdare Spor temsil edecek.

Bölgesel Amatör Lig Kura ve Fikstür Çekimi Yapıldı

 

Rize ekipleri Salarha, Çayeli Spor ve Rize Özel İdare Spor’un da yer aldığı 2. Bölge 1.Grup’ta mücadele edecek diğer takımlar, Bahçecikspor, 1461 Trabzon, Bayburt Belediyespor, Erzincan Ulalar Spor, Trabzon Doğanspor, Çarşıbaşı Belediyespor, Erzincan 1968 Spor oldu.

TFF Başkan Vekili ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez tarafından gerçekleştirilen bölge ve grupların kura ve fikstür çekimi törenine TFF Malatya Bölge Müdürü ve BAL Koordinatörü Fahrettin Eserdi, TASKK Genel Başkan Yardımcıları Cahit Erdem, Şener Aydın ve Remzi Ay ile MHK Üyesi Ahmet Erdoğan katıldı.

SALARHA VE RİZE ÖZEL İDARE SPOR İLK HAFTA DEPLASMANDA, ÇAYELİ SPOR RİZE’DE OYNAYACAK

Temsilcilerimizden Çayeli Spor ilk hafta maçını evinde Çarşıbaşı Belediyespor ile oynayacak. Salarha, Bayburt Belediyespor ile Rize Özel İdare Spor ise Erzincan Ulalar Spor ile deplasmanda karşılaşacak.

RİZE EKİPLERİNİN BİRBİRLERİ İLE OLAN MAÇLARI

Rize’de temsilcilerinin birbirleri oynayacağı ilk maç 2. Haftadaki Rize Özel İdare Spor – Çayeli Spor karşılaşması oldu. 3. Haftada Çayeli Spor – Salarha, 6. Haftada ise Salarha – Rize Özel İdare Spor karşılaşmaları oynanacak.

2021-2022 Sezonunda BAL’da 260 takım mücadele edecek

2021-2022 sezonunda BAL, her biri üç ayrı gruptan oluşan 9 bölgede, toplam 27 grupta 260 takımın katılımıyla oynanacak.

6 ve daha fazla takımla temsil edilen İstanbul, İzmir, Kocaeli, Bursa, Ankara, Diyarbakır, Manisa ve Trabzon illeri birden fazla, beş ve daha az takımla temsil edilen iller ise aynı grupta yer aldı.

Grup müsabakaları çift devreli lig usulüne göre yapılacak. Her bölgede grup birincisi olan 3’er takım, kendi bölgelerindeki grup birincileri ile tarafsız bir sahada tek devreli lig usulüne göre karşı karşıya gelecek. Bölge Birinciliği Play Off müsabakaları sonunda 9 takım TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak.

2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig’de grup müsabakaları 30-31 Ekim 2021 tarihlerinde başlayacak ve 27 Mart 2022 tarihinde sona erecek. Bölge birinciliği müsabakaları ise 9-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.

Bölgesel Amatör Lig Statüsü, önümüzdeki günlerde TFF Yönetim Kurulu’nun onayından sonra ilan edilecek

İlk yorumu siz yazın