SALARHA SPOR DAN İKİ GALİBİYET BİR MAĞLUBİYET VE BİR BERABERLİK

SALARHA SPOR  DAN İKİ GALİBİYET BİR MAĞLUBİYET VE BİR BERABERLİK Salarhaspor 7 puanla bal maçını bitirerek bu hafta bay geçecek  Rize ASF Stadı’nda oynanan bal müsabakasında salarha spor Çamlıhemşin sporu 2-1 mağlup etti. Müsabakanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Müsabakada 4 dakikada Salarha sporlu Hasret ekşi takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole Çamlıhemşin spor belediyesi..

Tarih : Okunma : 71 Defa Okundu... Yorum Yap

SALARHA SPOR  DAN İKİ GALİBİYET BİR MAĞLUBİYET VE BİR BERABERLİK

Salarhaspor 7 puanla bal maçını bitirerek bu hafta bay geçecek

 Rize ASF Stadı’nda oynanan bal müsabakasında salarha spor Çamlıhemşin sporu 2-1 mağlup etti. Müsabakanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Müsabakada 4 dakikada Salarha sporlu Hasret ekşi takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole Çamlıhemşin spor belediyesi 24 dakikada Halit ile cevap verdi skor 11 oldu ilk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıda her iki takımda gol vuruşu yapmak istedi 82 dakikada salarhaspor adına Oğuzcan salarha sporu 2-1 öne geçiren isim oldu.

 Müsabaka salarhasporun 2-1 galibiyetiyle sona erdi 4 puanı bulunan salarhaspor bu galibiyetle puanını yediye çıkartan takım oldu ve bu hafta yani son hafta bay geçecek. Çamlıhemşin Belediye sporda oynadığı müsabakalarda hanesine puan yazdıramadı ve bu hafta kendi sahasında yani Ardeşen’de Özel idare sporu konuk edecek. Her iki takımda sahaya şu on birlerle çıktılar.

STAT:  Rize ASKF Stadyumu

HAKEMLER:  Göktan Demeli -Öznur fil – Şeyda Divarrcioğlu 4. H: Osman Can Davulcu

DENETCİ: İdris Ocak

KOMİSER: Necati Dili

SALARHA Spor: Mehmet, Tolunay, Fatih, Onur, Muhittin, Berat, İsmail, Cemal, İbrahim, Kazım, Halil ETEKNİK SORUMLU Mikail Üzümcü

ÇAMLIHEMŞİN BELEDİYE SPOR: Bekir, Ahmet, Enes, Burak, İsmail, İlyas, Miraç, Adem, Ünal, Halit, Mehmet

TEKNİK SORUMLU: Aydın kaptan

HABER: Ömer Yılmaz

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş