RÜYALAR GERCEK OLDU

Çaykur Rizespor beklediği rüyasına erişti, Ligin bitiminde sahasında Altınordu sporu ağırlayan atmacalar bir puan da yetiyordu. Müsabaka sonunda öyle oldu Çaykur rizespor altın ordu maçında Galip gelemedi ama beraberlikle de mutlu sona erişti. Ligi ikinci olarak bitiren atmacalar Pendik sporun bir üstünde 68 puanla Süper lige adım atarken,, Pendik sporda deplasmanda aldığı üç puanla puanını..

Tarih : Okunma : 36 Defa Okundu... Yorum Yap
facebook sharing button
twitter sharing button
Çaykur Rizespor beklediği rüyasına erişti, Ligin bitiminde sahasında Altınordu sporu ağırlayan atmacalar bir puan da yetiyordu. Müsabaka sonunda öyle oldu Çaykur rizespor altın ordu maçında Galip gelemedi ama beraberlikle de mutlu sona erişti.

Ligi ikinci olarak bitiren atmacalar Pendik sporun bir üstünde 68 puanla Süper lige adım atarken,, Pendik sporda deplasmanda aldığı üç puanla puanını 67 yaparak ligi üçüncü sırada tamamladı.

PTT 1. Ligde bir yıl misafir kalan Çaykur rizespor Şimdi gelecek sezon Süper ligde mücadele edecek. Çaykur rizespor Ligi Şampiyon olarak bitiren Samsun sporun 10 puan gerisinde. İki Karadeniz takımı el ele süper lige adım attı. Toplamda 8 bine yakın seyirci topluluğu stadyumu doldururken Toplamda 100 bin TL yakın bir hasılat elde edildi.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte saha ana baba günü oldu. Herkes bu ana şahit oldu. Rizespor’un Şampiyonluk kutlamaları şehir içinde araç konvoylarıyla devam etti.

Seneye Süper ligde buluşmak dileğiyle.

HABER/FOTO: NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın